Tuesday, 18 September 2012

Deactive facebook kalau sedih :'(


Korangs pernah tak nak deactive Fb sebab sedih.?? Aku nie baru active kan balik. Nak tahu kenapa aku deactive Fb sebab urmm sebab, sebab aku sedih laa. Kalau tak wujud perasaan nie tak boleh ke hah. Haiishh. Haiishh. Haiishh.!! Biarlah secret apa sebab sedih tu. Orang yang faham aku macam mana dia akan faham kenapa aku sedih sampai nak deactive Fb bagai. Even tak guna kalau kita deactive pun at least kan korangs hati, otak aku bebas dari fikir benda tu. Hidup jadi tenang tanpa sebarang gangguan alam maya. Then, bila dah tenang sikit tu baru lah aku akan active kan balik. Esok lusa tulat aku tak tahu lah kan kalau tsunami melanda lagi dalam kepala hotak aku nie. Hati perempuan nie halus. Tambah lagi aku nie memang senang nak keluarkan airmata. Bila tengah sedih mesti aku akan cerita dekat kawan yang rapat dengan aku. Hmm, lega jugak. Kita nie kalau ada problem better share dengan kawan rapat kita confirm.!! Confirm.!! Hati kita akan lega, tenang sekejap sebab kita dah luahkan apa yang kita rasa tu. Daripada kita dok simpan dalam hati, simpan dalam kepala otak. Buat apa.?? Semakkan je dah laa banyak lagi assingment nak kena buat. (ter hyper pulak hati nie) 

**Aku tak tahu lagi hint apa lagi nak bagi dekat dia. Fahami aku, fahami aku dan fahami aku.

3 comments:

eiyda yunus said...

akak. kita serupa. kita sama. duhai hati, redhakanlah. :')

*NurSyahieraDahhari* said...

yup, penah je deactivate sebab sedih. haha. kadang2 bile rase ade fb tu mcm tak berape perlu, maka i'll deactivate it

Eiqa Almond said...

kan rasa macam bebas dari masalah. :')