Thursday, 12 September 2013

SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN JULAI-OKTOBER




Klik banner untuk join ye korang.
Segmen Adik An buat nie masa 27 Julai, lama dah kann. Tapi tamatnya lambat lagi.
So mari lah kita memeriahkan lagi segmen blogger-blogger Malaysia ini, cehwahh. Hehehee
 Hari nie aku layan segmen dengan blogwalking aje, no story mory. 


24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom2

Asha Lya said...

Gus luck dari segmen yg sama :)

Eiqa Almond said...

hehhee mohh..

Eiqa Almond said...

hehe thank youu :D
InsyaALLAH..

nor_farihan said...

salam perkenalan....terima kasih sudi join segmen Dik AN. Good luck ye :)

Eiqa Almond said...

Salam perkenalan jugak Dik AN.
Terima kasihh :)

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen eiqa...

Sya Mimie said...

selamat bersegmen eiqa.. ^^

Eiqa Almond said...

hehe okayy kak :D

Eiqa Almond said...

ma kasih yaa bukkk, khikhihh :P

S.K.A said...

Selamat bersegmen =)

Eiqa Almond said...

terima kasih, bereh boh.! :)

Amanina Mads said...

goodluck eiqa! :D

Eiqa Almond said...

terima kasih nina.! :D

pha is said...

datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

Azlealee Bashir said...

Selamat bersegmen eiqa.

Eiqa Almond said...

nanti eiqa follow back balik yee :)

Eiqa Almond said...

oraaitt bosss :D

deno said...

salam.. deno datang dari segmen yg sama dan folow sini no647!! jom ke blog DENO? ----->>> dayangDENO

Eiqa Almond said...

Waalaikumsalam Deno.!! :)
Terima kasih, nanti eiqa follow follow balikk yee, hehe

Kin Naz said...

singgah dari segmen yang sama
http://gasegmenkinako.blogspot.com/2013/09/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik-an.html

SAM DIA said...

datang dari Segmen yang sama. done follow http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

MissSakinah said...

salam..saya dr segmen yg sama.. saya dah follow awk.. t awk follow balik ye.. http://pkehidupan.blogspot.com/ tq

Cik Siti Farizah said...

Dari segmen yang sama.. done follow :)
jemput la singgah dan follow blog Cik Siti juga.
Macam2 produk kecantikan ada..

http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/10/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html