Wednesday, 11 September 2013

Stop Ber-blogging

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Aku kembali ke pangkal jalan.
Dari blogskin tukar balik ke template designer. Hahaaha Itu aje pun.
Eh takk, aku edit untuk template Washed Denim. Mood nak edit datang pulak semalam kan, apa lagiiii.
Siapa yang sebelum nie tahu rupa blog aku macam mana, hahh nak tanya nie okay tak yang sekarang ??
Aku penat nie baik korang cakap okay. Hahaa Tak de laa, just nak tahu pendapat korang je.
Kalau blog nie loading lama ke apa ke cakap eh ehh ehhh. Boleh aku try "hack" blog aku nie lagi.
Memandangkan mata aku perlu rehat, laptop aku pun perlu rehat so aku terpaksa laa stop berblogging.
Bukan selamanya tapi hanya sementara je, heheheee Nak rest puas-puas !!


Nanti aku dah puas rehat, aku terjah blog korang ye.!!
Nampak tak nampak tak bloglist aku dah ada balik,.
Yeaah ! Itu lah sebab utamanya aku edit semula blog nie.
Aaaaummm. Aaauummm. Sweet tak kiteee. Mueehehheee



10 comments:

S.K.A said...

ok..cun =) blog pn xberat..ringan je spt sblum ni..siap boleh lambung2 lg :p rajin betol edit blog..bleh la buka bisnes..untung kita bhgi dua..cntik gak idea ni kan hak3..slmat beristirehat =)

Leeza Eelza said...

blog ni ok je.. klik trus masuk xde loading lama2 pun.. hehe

siti alfakhishah aman said...

cantik umah skrg.. lembut jek..:)

Eiqa Almond said...

hamboii, boleh lambung lagi tuu, ahhaa Encik rajin dah datang memang betul2x rajinn, ehhee Adehhh, tak cantik tak cantik, eiqa bg 0.01% aje lee. kihkihh :P Tak boleh nak rehat laa, bosan sorang2x dekat rumah XD

Eiqa Almond said...

hehee terima atas pendapat dan pujian sis tu, ehh ehh, ehehhee :P

Eiqa Almond said...

ehhee terima kasih :)
kite perempuan kena lembutt :P

Sya Mimie said...

cantik sngt blog ni sekarang.. ringan pun iye juga.. :)

Eiqa Almond said...

hamboiii, sangat tuu yg kembang lubang hidung eiqa niee :P
ahahaa XD

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

patut la akak rasa lain je bila masuk ke blog eiqa.. hari tu lagi nak tanya, baru jumpa entri ni.. hehe..
p.s: semakin cantik.. :D

Eiqa Almond said...

erkk, eiqa baru perasan comment akak nie, ehehe
terima kasih kak ^^