Thursday, 5 September 2013

Suka baca novel tak ??


 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Ada sesiapa minat baca novel tak ? Aku minat gila tu tidak lee tapi minat tu boleh laa. ( Apa aku cakap nie )
Tapi aku gila dengan novel Alaf 21 dan aku gila dengan 2 orang penulis yang wowww !!
Dari sekolah menengah memang minat dengan 2 penulis nie. Even aku tahu masa tu aku kena minat dengan A. Samad Said, heheehe ( sebab karya dia keluar exam ). Novel kebanyakkan nya jalan cerita dia lebih kurang sama je. Mula-mula tak kenal, then dipaksa khawin then gaduh sana gaduh sini then mula la bibik-bibik cintan then balblablabalablaa.

Anis Ayuni dan Aisyah Sofea. Aku tak sure la yang aku jumpa beberapa tahun yang lepas tu siapa.
Masa tu ada Pesta Buku dekat PWTC. Rasa macam Aisyah Sofea tapi hmm macam Anis Ayuni. ( thinking again )
Memandangkan aku dulu malu tak bertempat, tak de laa pulak mintak tanda tangan dia. Hohoo
Zaman sekarang tak ramai de nak mintak sign-sign nie, hambik gambar toruss. Eden sogan ehh.
Tapi kalau dah keadaan "memaksa" why not kan.?! Kahkahkahhhh.

** Antara koleksi novel mereka berdua **


11 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dulu suka juga membaca novel.. sekarang dah lama tak membaca.. hehe..

Eiqa Almond said...

Eiqa pun dlu minat gak kak, cuma dah besar nie kurengg sikit daa, hehe

amir zahari said...

Latest novel sy baca Konserto Terakhir, masa tingkatan 3 yang lalu..hehehe

S.K.A said...

owwhhhh pemalu ke?? cm xcaye je keh3..minat tgok org bca je, xpnh bca smpai khtam 1 novel :p

Eiqa Almond said...

@Az : Hilmi Hilmi tu yee, ahhaa Sangat lama oooooo ;D

@S.K.A : Percaya laaaa percaya laaa, ahahaa

Nurzakiah Hanum said...

dulu suka now x sempat nak baca x cukup masa

Izzah Azizah said...

Sekarang kita dah beralih raya english novel tapi kalau novel melayu yang paling feveret novel2 Anis Ayuni. Semuanyaaaa romantik habisssssssss

Cik Itah@RRP said...

Anis Ayuni dan Aisyah Sofea..sangat suka penulisan dua novelis ni hehe Norhayati Berahim dan Sharifah Abu Aalem pun ok jugak karya mereka :)

Dzil Khadeeja said...

sama sama, minat jugak baca novel..novel dari Acik Lana pun ok... =)

MaWaR RinDu said...

sy minat !! huhu sy suka baca novel tulisan suri ryana dan hanni ramsul :D besttt sangaatttt :)

Amanina Mads said...

suka baca novel dan tak sangka eiqa kumpul novel2 2 karyawan fames. hehe