Tuesday, 29 October 2013

Selamat Hari Lahir - Mr. London

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu..

Alhamdulillah, genap sudah umur kau 21 tahun. Sama tua dah macam aku.
Mohon hormat kakak kau nie, even jarak 2 bulan aje tapi tetap kena hormat.
Aku doakan semoga kau panjang umur, murah rezeki, berjaya di dunia dan akhirat.
Semoga hasrat kau nak sambung master dimakbulkan oleh Allah s.w.t. Aminn. 
Semoga cepat khawin, hahahaa Khawin dengan aku tau, kalau kita ada jodoh la.
Muehehee Tak pe jodoh rahsia Allah, kita usaha aje la yang mana mampu.


Sorry la sebab aku termakan ayam spicy kau, patut laa aku rasa ayam aku macam pedas aje.
Last kita jumpa 20.11.2011 then kita jumpa balik 20.08.2013.
Dengar cerita lagi, orang tu cakap tunggu lagi 2 tahun baru jumpa balik.
Tak pe kita dah biasa dah kan jauh-jauh gini. Aku kuat, kau pun kuat. InsyaALLAH.
JARAK menjaga aku dan kau.


37 comments:

  1. aminn..happy birthday ya buat dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kaish atas ucapan cik itah kusayang..!! ehehhee rinduuu.!

      Delete
  2. Aamiin,.. semoga Eiqa bertemu jodoh dgn Mr.London.. Happy birthday Mr. London:)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak atas doa tu..
      mudah mudahan, aminnn :)

      Delete
  3. InsyaAllah kalau dah jodoh tu tak kemana..

    ReplyDelete
  4. hamboi romantik tu =) he3, bru dpt tgok mr.London dia..time mkn pn study lg..ish3..bgusnya..smoga cpat kawen ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee selama nie mmg nk nyorok kan dia punn..
      bahayaaa nanti dikebas org, ahhaaa XD
      ehh, bukan laa time nie jumpa aje x study pun..
      tu dia dok tgok diary aje.. lgpun bukan study tmpat sama pun. :)
      aminnn aminn, ahaha

      Delete
  5. owh , ni mr london... :P
    tapi tak jelas la , ada pic yang lagi jelas ? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooooo, :P
      x boleh x bolehhh..
      bahayaaaa, hahaaa

      Delete
  6. siapakah mr.London ituu ? bhehehehe . heppi besday XD

    ReplyDelete
  7. salam sis .
    salam kenal..
    hari jadi siapa ni?
    wish dkat dekat selamat hari jadi dan dpermurahkan rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari jadi dia laa, ehhee
      ok terima kasihh atas doa tuu :)
      nanti kte sampaikan yee..

      Delete
  8. Assalamualaikum.

    Jarak menjaga eiqa dan dia.. :)

    Ada jodoh tak kemana kan eiqa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      betul tu kak :)
      lg seklai sokong ayat akak :)

      Delete
  9. semoga jodoh eiqa dan dia kuat! aminnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang awakkk Nieeenaaaa.!! ehhee :*
      insyaALLAH, mudah mudahan la yee.. ehhee
      aminnnnnn

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih nanti eiqa jejak balik blog awak yee :)

      Delete
  11. insya Allah ada jodoh tak kemana.. :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Terima aksih atas kesinggahan anda :)

      Delete
  13. lama eiqaa menghilang..sy singgah isi dua tabung inti dan satu transitions ye yunk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rinduuu itewwww ehhh.??!!! ehheee :P
      terima kasihh dearrr ^_^

      Delete
  14. smoga jdoh itu milikmu,,cewah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ecehcehhhcehhh ;)
      hahahaa
      mudah mudahan, aminnnn.. :P

      Delete

◕‿◕ Tulis la apa yang tersirat di hati korang ◕‿◕
◕‿◕ SATU komen pun da boleh buat aku tersenyum ◕‿◕

DILARANG ****** DI SINI YEEE !!
No no noo. Uhuks.!

 
Tempelate Designed by yuniko|Copyright-2011|Protected