Friday, 11 July 2014

Mood puasa vs Mood raya

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Hahh, siapa yang dah start shopiing raya tu ??
Mesti ada yang dah shopping sebelum puasa hari tu kan.
Aku belum lagi, mood raya tak muncul lagi.

Nak cerita dan nak bagi nasihat nie.
Sesiapa yang nak pergi beli barang raya tu, tolong laaa.
Jaga handbag masing-masing, jaga anak. Lelaki pun berhati-hati lah.
Orang lelaki ni certain ada yang suka letak dompet dalam poket seluar.
Belah depan tak pe lagi, tapi yang dok letak belah belakang nie.
Kalau lah tercicir, husshhh. Jangan menyesal tau salah kita jugak.


Nahh, masuk part perempuan nak membebel ni. Hahaa
Kita ni kalau nampak itu nampak ini. Keadaan sekeliling pun lupa.
Ingat tau jaga handbag, kepit betul-betul. Jangan buat muka kepit sudah. Hahaha


7 comments:

Azlealee Bashir said...

Mood raya tak ada lagi..tapi akak dah shopping raya bulan lepas..hahaha..

nurul hidayah said...

X payah bwk dompet la senang . Bawak diri cuci mata suda .. hehhee .. Opss ! bawak cawan jugak tadah air .. ngeeee

siti alfakhishah aman said...

AI IS X BW HENBEG.. LECEH.. SEMUA SELIT2 KAT POKET JEK.. BRUTAL X WA.. HAHAHA

Jari Manis said...

Baik eqa, akak akan ingat pesanan tu terima kasih :-)

white lily said...

hentam pakai beg depan yang macam aunty cina pakai tu, konpom tak berani punya dia nak rebat. hehehe

Syazana Zainn said...

tahun ni x shopping pun

ala kadar je, dah x beli barang merapu-rapu

mebi dah matang kot. haha

Cik Itah@RRP said...

salam. hahaha shopping raya? sy satu apapun takda :D entah bila nak shopping tak tau la..belum ada masa :D