Saturday, 26 July 2014

Peserta Bertuah "Segmen Blogwalking by Eiqa Almond"

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Allah. Eiqa mohon maaf sangat-sangat. Eiqa lambat update.
Tak de kesempatan nak hadap computer, minta maaf sangat tauu !!
Tadi buat kertas, konon nak undi nombor peserta yang bertuah la. Hihiii
Tahniah pada peserta yang bertuah, terima kasih sebab join.

Topup RM5 x 2 orang :
no 13 dan 27

Kimono Cardigan x 1 orang : 
no 22

Cek no anda DI SINI . 
Peserta yang bertuah contact eiqa dekat page Fb ye.
Kemungkinan tak dan nak bukak blog. 

Apa-apa pun ribuan Terima Kasih tersangat-sangat ( rosak bahasa melayu, hihi )
Pada korang yang support dan join segmen pertama eiqa nie.
Tak sangka pulak sampai 20 ke atas. Terima kasih tauu.
Kalau ada masa terluang eiqa buat lagi segmen ke GA ke.
Sayang korang, semoga ukhwah yang terjalin nie Allah panjangkan =)


16 comments:

Cik Nadyya said...

wah tahniah kepada yg bertuah tuu.

selamat hari raya awak =)

kenny977world said...

Tahniah kepada para pemenang.

Norul Rahim said...

salam..

terima kasih.. alhamdulillah rezeki.. btw selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

nurul hidayah said...

Alaaaa .. tak bertuah la kali ni .. hahaha , Tahniah kpd yg bertuah . Selamat hari raya eiqa ! :D

Karya Mahirah said...

Wah terima kasih... akak terpilih.. nanti akak terjah fb awak ya..

Noura Qifays said...

bukan nasib kte untukk semgemn kali nie.. tahniah kepada pemenang! :)

Karimah Zulkafali said...

done pm you :D Thanks :D peserta ke22 ;D

noor zamzuriani Zakaria said...

wahh bestnye.. Tahniah kepada yang menang tu.. :D

siti alfakhishah aman said...

TAHNIAH SAPE YG MENANG..

BELOM ADE REZEKI LAGI UNTUK MENANG TAHUN NI..

Azlealee Bashir said...

Tahniah semua..

Amanina Mads said...

tahniah buat pemenang.. ok la tu nanti boleh buat lg

Amanina Mads said...

nina tak tau nk komen apa.. hee tq yunk drop komen. amat2 bermakna ❤❤

Cik Itah@RRP said...

salam. tahniah buat yang bertuah menjadi pemenang hehhe

Norhasniza Khalid said...

mama tak sempat join lah masa tu eiqa.. cisss..

Jari Manis said...

Tahniah kepada pemenang