Friday, 18 May 2012

Final Exam muncul menyerang kami kembali..!!!

Assalamualaikum korang korang dan korangss.. ^^


Woot. Woot. Next week aku dah nak exam dah. Dan hari isnin lah bermulanya paper. Dup dap dup dapp. 26aribulan last aku exam dan berakhir lah Sem 6 aku. Tinggal 2 sem je lagi nie. Ohh untuk pengetahuan korangss aku ambik course Medical Lab dekat Tettttttt.. (Biarlah rahsia) Aku x study lagi nie. Bapak pemalas nyee lah aku kan.? InsyaALLAH i try my best.! Kawan2x aku yg lain tu mesti dorang pun tengah berasap otak. Lagi2x yg mana paper dia bertembung dgn 2 killer subject nie. Molecular Diagnostic + Microbiology. Wahh,pape pun aku doakan goodluck lah ye kawan.! Korang yg group lagi 1 tu da lah sem depan last.



Aku still ingat time sem 2 ke 3. Paper Anatomy & Physiology, bapak gilee aku punya cuak + berdebar.! Korangss tahu susah nak mampus subject tu. Tapi standard lah kan mana ada benda senang dalam dunia nie and tu lahh yg student2x macam aku kena tempuh kalau nak berjaya. Disebabkan perasaan yg bercelaru tu aku dapat je paper dia. Nahhhh,amek kauu..!!!!! Losttt. Lostt. Lostt. ~BLANK~ Aku jadi x ingat apa yg aku baca. Aku jadi blurr tersangat2x. Markah yg aku dapat cukup2x makan je tapi Alhamdulillah aku pass subject tu and x perlu aku nak repeat lagi. Pesanan aku dekat korangss janganlah cuak sangat time nak jawab exam tu. Jangann korangss. Rilekss doa banyak2x. Cukup lah sekali aku rasa macam tu weii. 



Jangan lupe doakan aku tau,hehee Dapat pahala mendoakan kejayaan orang lain ^^

4 comments:

Narumi Isozaki said...

ganbatte kudasai!! =))

BP Boy said...

eiqa, gudlak tau!!
betol2, jgn gelabah sgt.. wat rilek jek.. lg gelabah, lg blur nanti.. =)

Ardini Izzati said...

Goodluck, sis!

ainraus said...

awak. baru follow blog ni. goodluck ehh.:)