Wednesday, 2 May 2012

Running Man Daebak..!!!

Assalamualaikum korangg korangg dan korangss..  :)

Amacam cuti 1 Mei nie.?? Mana je korang semua bercuti. Aku ponteng kerja tau hari nie. Sumpah malas.!! Akak tu pun mesti dah bengang dengan aku. Biar lantak lah bukan selalu aku buat macam nie.  Tetttttt... Ok forget about it. Now, aku nak kongsi mongsi dengan korang pasal 1 rancangan nie. Running Man. Rancangan nie orang Korea yg punya. Bukan Omputih tau. Rugi lah siapa yg x tengok and join Running Man nie. Confirm korang mesti tergelak2x punya lah. Kelakar tau. 
Ini lah semua peserta dia.. :) Meh sini aku introduce dorang semua dekat korang.
 #Bajet macam kawan rapat pulak kann.. Hahhaa #


Jae Suk oppa ~
Dia nie terkenal dengan nickname "grasshooper". 

Suk Jin oppa ~
Famous dengan nickname "Big Nose". ^^

Haha oppa ~
Kalau dia nie ketawa sekali dengan aku ketawa besar.. ^^

Gary oppa ~
STRESSSSS...!!! 

Kwang Soo oppa ~
This guy very very blurrrrrr. Hahha Dia selalu buat muka blur. Dia jugak lah yg selalu kena buli. Sebab dia yg paling muda antara dorang yg lain. Dan dia jugak lah yg paling tinggi.

Joong Ki oppa ~
Paling comel.!! Hihihiii Flower Boy ^^


Jong Kook oppa ~
Commander. Nickname is "Sparta". Hahaa Tiap kali camera shoot muka dia mesti ade api keluar dari tepi badan dia and mesti ada suara harimau. Nak tau x body dia ketul2x.. Dia yg paling hensem  ngeh3x~


Ji Hyo unnie ~
Dia sorang je peserta perempuan. Untung kan.?? Orang gelar dia "Blank"~~
Ji hyo dengan Gary couple dan digelar "Monday Couple". 


Aku rasa dekat 70 lebih episode dia. Aku dah nak habis dah tengok. Hihiihi Soo kalau siapa nampak aku gelak sorang2x jangan tanya lah kenapa ye. Itu makna nya aku tengah tengok Running Man. Kalau roomate aku adik aku pun gelak sorang2x tengok ape entah lagi korang yg dekat luar sana yg layan jugak Running Man nie. Ahakss.!!!

2 comments:

BP Boy said...

Haha mmg terbaekkk pon running man ni.. baik utk kesihatan!!!

BP Boy said...
This comment has been removed by the author.