Tuesday, 22 May 2012

Tersentuh aku baca dialog dalam gambar kartun nie :')

Assalamualaikum korang korang dan korangss^^


Sorry ye korangss malam and minggu nie aku x boleh nak baca entry2x korangs. Sebab x ada masa yg mencukupi. Esok aku exam lagi. Cuti sem nie aku ada masa so tunggu kedatangan aku ok.? Ahakss.!! Hah nak share dengan korang nie. (Siapa dah pernah nampak gambar kartun nie senyap,buat2x je x pernah nampak). Kojap nyoo mau upload jap. ~~~~~~~~



Yang tengok je dah kenapa.?!! Tak reti nak baca ke.? Baca. Baca. Baca. Jadikan membaca itu satu amalan. Tabiat pun boleh gak. (Jangan sampai buang tebiat sudah) Habis dah baca.?? Apa perasaan korangss lepas baca. Rasa tak macam mana aku rasa.? Tengok lahh situasi dalam gambar tu. Alangkah bagusnya kalau kita sebagai umat Islam ada rasa dan perasaan yg macam tu. (Pesanan untuk diri sendiri dan yg berada di luar sana). Actually,bila aku tengok gambar nie aku teringat sorang member aku nie. Syeera. Bila tengok je aku teringat dia dengan pakwe dia Anep. Sebabnya diaorang selalu post2x benda macam nie dekat Fb. Sorang nie post yg lagi sorang nie post balik. Sesetengah pakwe/makwe kan sibuk post2x gambar diri sendiri dekat wall pakwe/makwe masing2x. Haiiissshhh.!!! TAPI dorangs berdua tak. Anep budak baik. Syeera urrmmmm. Hahaa Syeera baik lah gilee.! Dia layan aku masa aku datang UiTM Dungun first class lagi tau. Huhuuhu Pape pun aku doakan yg terbaik lah untuk korangss berdua. Uhukss.! Kompang dipalu pengantin baru,duduk bersanding tersimpul malu. Okay.! Mau study. Selamat malam. Assalamualaikum.

7 comments:

sis92 said...

huhu kena betul2 kuat iman ni ..nafsu cinta n perasaan kasih syg sesama manusia ni agak mcabar dlm dunia sekarang ni..

LILY SORAYA said...

salam, kita tag awak, jom lh join sekalii :)

http://onetwothree-and4.blogspot.com/2012/05/1st-mini-giveaway-by-lieyna-rosli.html

LILY SORAYA said...

salam, kita tag awak, jom lh join sekalii :)

http://onetwothree-and4.blogspot.com/2012/05/1st-mini-giveaway-by-lieyna-rosli.html

BP Boy said...

lamer betol eiqa tak update blog.. exam tak abes lg eh???
gudlak tau exam.. wat baik2.. =)

zulhilmi tempoyak said...

kau kunci hatiku... huhuhu

Pu+eri Salj! said...

indahnye cinte lps nikah💖

Pu+eri Salj! said...

indahnye cinte lps nikah💖