Monday, 11 June 2012

M.E.L.A.K.A

Assalamualaikum koranggss..!! :)

Woot. Woot. Lama gila aku tak update blog nie. Wifi dekat rumah lah kena potong pulak. Hahaa Aku baru nak baca entry koranggs, nak download video dekat youtube. Sekali balik rumah "tenet" pulokk tak dapat dijejak. Hancusss mancuss harapan aku. Aku tahu korang korang dan korangss rindu aku kan. (perasan dan mengharap korangs rindu aku) Tapi bagus lah BP Konon nie. Perasan aje aku dah lama x update. Macam nie lah kawan kan.?? Oh,ye.! Aku dekat Melaka nie. Abang roomate khawin. Alhamdulillah dah selesai dah majlis tu semalam. Bukan senang jugak eyh nak khawin nie. Btw,selama 5 hari aku dekat rumah si Atien nie,aku dapat kenal ramai saudara mara dia. Esok dah kena balik Kl dah. Cuti sem dah habis da pun semalam. Hahaa "terbeli" tiket bas hari selasa pulokk dahh. Nak buat maca mana kan. (padahal dah memang nak balik hari selasa) So terpaksa ponteng first and second class. Ngeee~ Alang2x aku pegi melaka nie ibu kirim belacan pulak. InsyaALLAH ibu.


3 comments:

Narumi Isozaki said...

wah, seronok lah bertandang rumah org! nak2 kenduri kawen ni! hehe~

ejulz said...

seronok ada keluarga angkat.. :)

BP Boy said...

wah saye ditag dlm post ni!! excited rasenyer!! haha

saye tau taktik "terbeli tiket slh mase" tu.. haha