Monday, 23 July 2012

Kecoh pasal larva nyamuk !!


Assalamualaikum korang korang dan korangss. :)

Fuhh.!! Bla pun diaorang semua nie. Pening kepala aku dengan budak2x nie. Esok kiteorang ada lab Clinical Parasitolgy. Alaa, parasite tu. Lab esok pasal egg, larvae, pupa anopheles a.k.a nyamuk. Sebab tu kecoh sebab masing2x x dapat jumpa lagi apa yang miss suruh cari. Nyamuk oii muncul lah kau dengan egg kau, dengan larvae kau. Kasihani lah kawan2x aku nie wei. Bagai menunggu harimau beranak dah diaorang cari kau. Tapi Zul, Riya dengan Simz dah dapat dah. Banyak.!! X capture gambar so x dapat nak tunjukkan. Hehehee Korangs search jela dekat internet ye. Lab esok simple je bak kata miss. Yang x berapa nak simple tu part nak mencari. Nie tinggal aku dengan Simz je dekat level 6 nie. Zul, Zara, Piah, Intan, Riya, Dewi diaorang pergi cari larvae tu. Entah kat mana entah kanak2x semua tu pergi. Hari nie kan dalam kelas aku mengantuk TER sangat2x. Nasib baik lah miss x sambung lagi 1 chapter. Mata aku nie silau tinggi tapi degil x nak pakai cermin mata. Rosak kang baru tau.! Okay lah, doakan kanak2x yang x berapa nak comel, cun tu jumpa apa yang diaorang cari ye Bloggers. Huhuu Especially, si Dewi Maisura tu. Sebab dia 1 group dengan aku. Yang lain tu x dapat pun x pe sebab bukan group aku. Hahaha (kejam tak)

5 comments:

Suhami Ahmad said...

haaa...cubo cari kat tapak pelupusan sampah atau air bertakong...kompem hado

meh joint contest atok
http://anaknegori.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Fara Ahin Ali said...

hey , kite same kos lah . saya pun budal medical lab jugak :)

Eiqa Almond said...

yekee.??! :)
Boleh lah kongsi ilmu..hehee
Keep in touch tau.!

Fara Ahin Ali said...

boleh ajeeee :)

keep in touch jugak ngan blog saya sebab saya biasa cerita ape yang saye belajar kat blog :)

Eiqa Almond said...

ooo. bagus lah awakk.!! :D