Saturday, 1 December 2012

Alhamdulillah Malaysia menang..!!! Yeahhh.. :D

 
Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Hahhh.!! Amacam bola tadi.?? Bagi mereka yang tengok beramai-ramai dekat kedai dengan kawan-kawan atau yang dekat rumah tengok dengan anak beranak tu untung laa, eden dekat sini tengok bola sorang-sorang je dalam bilik, hahaaa Alhamdulillah, Malaysia menang 2-0 dengan Indonesia. Seperti mana yang sedia maklum perempuan kalau tengok bola paham-paham jelaa kan. Jeritan dia tu pontianak pun boleh kalah, hohooo Aku kalau musim bola nie kan aku lebih suka tengok dekat Twitter berbanding Facebook sebab dekat Twitter nampak sikit semangat, kecoh gila. 

Aku tabik dengan Safiq Rahim nie, dia memang layak jadi ketua. Tiap kali pemain macam nak gaduh jee dia yang tenangkan. Bagus, macam nie lah ciri-ciri lelaki yang aku cari, ehh.?? Hahaa Tak delaa aku tetap setia dengan Aidil, ehh.?? Bukan laa silap dengan Wan Zack Haikal laa, ehh.?? Hahaa Ini aku nak cakap nie, orang lelaki kena lah faham sikit dengan perempuan yang tengok bola niee. Kiteorang nie kalau tengok bola mesti lah kena usha pemain dia sekali, kan kan kan. Hahhaa Malam nie yang hot gila tu Wan Zack Haikal tuu. Mohon lelaki jangan lah jealous. ekekeeee Aku pun tenung jugak muka dia mula-mula tu, dalam hati "hensem nyaa" Hahhaa Nampak tak permainan dia dekat situ. Tetttttt.

Tapi tapi tapi kan korangs jangan lah dok kutuk sangat Indonesia tu, jangan tak baik. Cukuplah yang ringan tak perlu keluar ayat yang bla bla bla blaaa. Free-free dapat dosa kang. Andik pemain Indonesia licik jugak orangnya, hebat jugak aku tengok tadi. Tapi aku terkilan kejap sebab Apek tak de. Nak tengok dia. Mueheheee Apa-apa pun tahniah Malaysia tahniah Harimau Malaya.!!! Yeahhhhh....


## Korangs perasan tak pemain Indonesia sokmo sepak bola tinggi. Hmmm.


15 comments:

Si Matatajam said...

Rimau mengaum la tadi kan...

Eiqa Almond said...

aah aah aah.. ahhaa
aaaummmmmmm...!!! :D

piko ija said...

harimau lapar mlm td...hehe

CHE ROSSLI said...

Woo, kagum ambe dngn team malaysia. kagum lagi ngn tuan blog yg kupas pasal bola. Thumbs Up

Riedaffya ibrahim said...

tahniah HM...

Eiqa Almond said...

@Piko Ija : aummmmmmmm.!!! ahhaha :D

@Che Rossli : ehhee Terima Kasih.!! :)

@Riedaffya ibrahim : yeahhh.!! :D

✿A I N A A✿ said...

memang bersyukur tak terkira dengan Harimau Malaya semalam... rezeki betul2... Tabik spring sama pemain Malaysia

cik hani said...

Harimau Malaya memang terbaiklah :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

i <3 harimau malaya ! auuummmmm ~
kekeh hebakk *tepuk2 tgn utk mrk*
org ppuan pakej kalo minat bola sbb tgk muke hero2 hihi

misz aisya said...

hye awok!

wan zack mmg hero lah! hehe. tmbh2 comel dah tough.

kitorang kat umah ni menjerit sampai kering tekak. belom g stadium agi tu..bukan main teruk perangai. haha

LydSunshine said...

Salam... Thanks follow me on my blog. Dah follow awk jugak. ;)

Syazana Zainn said...

jd pemes lak zack/mahali/farizal/alex lepas ni.hikhik

MaMa Rey said...

ada tengok perlawanan ni..best tengok jaringan gol kedua..tahniah harimau malaya.

Nur farahiza said...

malaysia menang , ramai yang suke taw , hahahha

Mimie said...

bestla bile msia menang...lpas nih lwn Thailand pulak...