Wednesday, 5 December 2012

Mega Giveaway By Miss AS

 
Yaa, finally akhirnya segmen aku dah join, contest aku dah join nie hahh pagi tadi aku bukak blog tengok ada yang tag aku ajak join Mega Giveaway. Yang tag aku tu Eymasu. Terima kasih ye awak. heheee

Method-method, wahhh englishh gitu, hahaa Cara-cara nak join KLIK SINI.
( macam nak masak pulakk )

Nahhh, hadiah dia pun banyak tau ada hmm hmm nak tau KLIK SINI. heheee
Tag : Kak Mimie dan CikMar
** Kak Mimie lambat so eiqa tag CikMar dulu, bluerkkk :P


12 comments:

Anum said...

good luck

Eiqa Almond said...

Thanks Anum :)

hananhadila said...

wah , hanan tak join lagi ni , nak join lah ;)

Eiqa Almond said...

haha mari hanan mari..!! :D

Leeza Eelza said...

Good Luck Eiqa:)

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck... ! hoho asal kena tag x gtwu haa.. majuk ah :P

Syazana Zainn said...

memandangkan ieqa mucuk ni rajin nak join contest jom join contest maybank, hadiah banyak ooo :p

shasha yacob said...

gud luck eiqa.

done klik hotlink :D

Riedaffya ibrahim said...

gud luck dear...

Nur farahiza said...

gud luck ye ,

Eiqa Almond said...

Terima kasih semua :D
insyaALLAH kalau ada rezeki.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck