Saturday, 8 December 2012

Jumpa kawan lama

Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Alhamdulillah, aku dapat jumpa jugak kawan masa aku duduk dekat Ampang dulu. Lama weii tak jumpa dia. Umur dia bawah aku setahun tapi aku tak pernah nak anggap dia tu bawah aku,hahaa Otak masing-masing sama level. Kalau nak diikutkan kiteorang ada 6 orang tau dalam 1 group nie, wahhh gitu kann, ahaha Sebab apa panggil "group" sebab kiteorang dulu kalau ada kenduri khawin kiteorang akan menari zapin. Tapi dah berlalu dah zaman tu aku pun tak ingat laa masa form berapa entah. Yang aku jumpa nie Niesa. Kiteorang jumpa dekat Times Square. Memandangkan kiteorang 2 orang je yang free so berdua jelaa jumpa nya. Sadis kan.? hahaa Moh tengok apa sepanjang hari kiteorang buat.


** Niesa belanja aku tengok wayang.! Sepah The Movie. Serious, aku cakap korangs tak kan rasa menyesal tengok cerita melayu yang nie. hahaa Boleh dikatakan setiap minit korangs akan gelak. Kelakar dia macam Sofarz The Movie.


** Lagi sekali Niesa belikan rantai yang sama, heehe Akan ku simpan rantai itu, cehhwahhh.


** Kali nie aku pulak yang belanja dia, auumm..! Aku tak boleh oo kalau pergi TS tak beli benda alah nie. Aku suka gila yang mana ada sosej tu mesti aku tibai.



Ini lah Niesa yang aku cakap tadi. Dia dah tak macam dulu weii, haha Dulu pemalu dia nie tapi sekarang wow wowww woww..!! Bagus lah kau Niesa. Apa-apa pun paling best karoeke lagu Kesal by Ella. Perghh, memang bilik tu kiteorang buat macam bilik bapak kiteorang laa. ahahaaa Sedap suara Niesa sampai hilang laa suara dia dibuatnya. Kalau dah lama tak jumpa tu dah sah-sah la  banyak benda yang diceritakan nya kan, Thanks Niesa untuk semua. Sayang kau, rindu kau.


10 comments:

Mila Ahmad said...

cete sepah the movie best kan ?

Eiqa Almond said...

aah kak.!!!
best sangat.! ahhaa

Remy hazza said...

untung nyer... dapat pren together gether.....

Eiqa Almond said...

hehee alhamdulillah :)

nik ros said...

seronokkan sekali sekala dapat jln2 ngan kwn2.

Eiqa Almond said...

aah kak, seronok lagi2x kalau dah lama tak jumpa :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best kan dpt jumpa kawan lama..mesti banyak cite yg keluar kan hihi

Eiqa Almond said...

hehhee tau xpe akak :)

adza irdawati said...

wahhh bestnya dpt jumpa kawan lamaaa

Mimie said...

bestla dpt jump kwn lama