Monday, 1 July 2013

Running Man datang ke Malaysia

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Aku dengar cerita RunningMan akan ke Malaysia. Wahh.! Finally, datang jugak dorangs dekat sini. Bukan untuk penggambaran tapi lebih kepada sesi bertemu peminat. Hahh, siapa yang nak sangat jumpa oppa-oppa korangs tu ini laa masanya, ahaha Aku rasa aku tak pergi sebab better aku pergi jumpa kawan aku yang dah lama aku tak jumpa bertahun-tahun tu, muehehheee Kann.?? Dan aku dengar cerita jugak tak semuanya  turun Malaysia, only Kim Jong Kook, Gary, Haha and Ji Suk Jin. Kwang Soo tak dapat datang. Ramai jugak tauu peminat RunningMan dekat Malaysia nie tapi bagi siapa yang tak suka Korea-korea nie tak payah la nak cakap itu ini ye. Terima kasih. Aku pun tak dela fanatik sangat tapi fikir secara matang jelaa ehh kalau nak bersuara tu. "Open your mind, before you open your mouth". 



Tarikh : 7 September 2013
Bertempat di : Kenanga Wholesale City Mall, Kuala Lumpur
Harga tiket : RM180 sehingga RM6++ lebih

 ## Kalau free tak pe jugakk, kahkahhhkah (-__-")


14 comments:

Syazana Zainn said...

oh nak jumpa dorg kena bayar ke? hihi

Eiqa Almond said...

entah laa kakk, hahaha eiqa ikut info terkini jee. Selebihnya x tahuu, ahaha tahu tulis je

dear xila said...

apa yg korg addicted sgt ni??? hehe

Eiqa Almond said...

Biasa laa manusia ;)

siti ZAHARA said...

salam kenalan..=)
zara follow n singgah balik..#549
=)

Eiqa Almond said...

@zara : iyee zara, terima kasih. Keep in touch :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ni peminat RM ni mesti xsabar2 nk jumpa.. hahaha ena bukan peminat RM... :3

Eiqa Almond said...

@aina : tahu xpe enaaa, hahaa

Miza Lee said...

kawan miza minat giler ngn running man..huh! :)

Eiqa Almond said...

@Miza : yekee, haaha tu mesti minat jongkook tuuu, ehheee Kirim salam dekat dia ye..

S.K.A said...

kalau utk pgmbaran sure best ni :)

Eiqa Almond said...

@S.K.A : minat jugak eh tengok, ehhee

Mimie Najib said...

naaaaaasibbb laaa akk xminat korean2 ni..hehe

Eiqa Almond said...

@Kak Mimie : naassiibbbb, ahahaa ;D