Saturday, 13 July 2013

Selamat Tinggal :(

 Assalamualaikum korang korang dan korangs...

Tidak ! Jangan ! Jangan jual aku ! Aku merayu pada korangs. Jangan.
Macam ni ke kawan ? Hahh, aku tanya macam ni ke kawan ?!
Sampainya hati korang nak jual aku, apa lah salah aku dekat korang.
Korang sumbat aku dalam balang, jual aku dengan harga RM12 ++
Apa semua ni hah ? Dah la kawan makan kawan. Sedih aku gini wehh.
Hahaa Actually, bila puasa/raya menjelma kuih ni orang selalu samakan dengan aku.
Tak ketinggalan Mr.London pun kena bahan jugak. Kiteorang suka kuih nie kalau raya.
Masa raya 2010 dapat idea nak letak nama fb blah belakang tu "almond, london".
Fb aku ? Ssshh, rahsia. Siapa yang tahu tu anda cukup bertuah la ye, * ini semuua poyo *
Ada kawan kteorang cakap "bawak-bawak la tukar nama korang nie, muruku ke" 
Hahaa Ada ke muruku.?! Kau ingat kiteorang sambut Deepavali ke.

17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

he he he, nak buat macam mana ini favourite kebanyakkan orang...

Murni Amir said...

nama chocolate chips pon best jugak . . hahaha i love chocolate chips :)

combi said...

feberet gak neh :P

adzairdawati makdara said...

kalau raya tak dak kuih ni mmg tak sah hehehe

S.K.A said...

he3 kalau xde org jual biskut a.london ni, xmrasa la kita nk mkan =) tlong jual byak2 lg ngeeee..

Jemarisuri said...

peberet keluarga akak jugak ni..tak pernah miss time raya..hihi

Cik Kay Jue said...

wah kuih ni mmg da lama tak nmpk!

asHa Zain said...

ini pebret sy tau!hehe

aReLaN said...

oh, almond london. satu balang ngadap pun takpe.hehehe

NARUMI ISOZAKI said...

mesti tiap-tiap tahun buat biskut ni kan eiqa? haha

Ira said...

akak igtkan awk jual kuih ni eiqa.. hehehe..

Amanina Mads said...

sedapnya kalau dpt makan.hehe
kena cari fb baru tahu

- AZIE - said...

hai eiqa...lama xsinggah sini. eiqa pun dh jrg update blog. slmt berpuasa dr akak

Sya Mimie said...

dah lama rasanya tak makan eiqa almond..eehhhh, silap..almond london ni..hahhaa.. :p

bak mai sikit eiqa..suka dia ye tayang2 kasi orang terliur..babap kang.. :p

duniafana said...

sedap wo...

Acik Riotaro said...

suke biskut neh..

azstory311 said...

wahh bertuahnya rasa..hehehe. Ermm xnak tukar kueh lain ke kat belakang eiqa almond tu? bagaimana dengan semperit? dodol ke.. tradisional sikit..hehehe jgn marah haaa..