Wednesday, 17 July 2013

Selamat Hari Jadi ibuu !! Love you !!


Assalamualaikum korang korang dan korangs..


Allah selamatkan ibu,
Allah selamatkan ibu,
Allah selamatkan ibu kami,
Allah selamatkan ibu.


Yeaahhh !! Selamat Hari Jadi to my ibu yang ke 38 tahun. Besar dah ibu ye, ehh. Hahaa Semoga ibu dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Terima kasih ibu sebab besarkan kiteorang 7 adik beradik nie dengan tangan ibu sendiri, tak pernah hantar pergi Taska ke apa. Kiteorang gila-gila pun sebab ikut ibu, hohoo Jangan marahh naaaaa. Hehee
Perah kepala otak aku dengan Zaty dok mikir nak belikan ibu hadiah apa, hahaa Last-last ini laa yang termampu. Ikhlas dari kami. Sebenarnya masa aku nak wish dekat ibu, aku sebak. Hahaa Aku cepat sensitif menda-menda yang berkaitan dengan ibu nie. Ibu dengar nie, kakak janji akan sayang ibu sampai bila-bila bukan setahun bukan 2 tahun, sampai bila-bila tauu. *tak baik aku nie buat gini, korangs jangan ikut. Haaaipppp !

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari lahir utk ibu awk

Ira said...

selamat hari lahir utk ibu eiqa..
muda lagi ibu dia..
cantik hadiah tu..mesti ibu suka!!! :)

Eiqa Almond said...

@Kak Hanum : terima kasih kak :)

@Kak Ira : terima kasih kak Ira.! Ibu kena suka jugak tak boleh tak sukaa, ahhaa

azstory311 said...

Semoga ibu dipanjangkan usia dan murah rezeki bahagia senantiasa..^__^

Sue Bee said...

muda lagi ibu awak rupanya..semoga dipanjangkan usia dan murah rezekinya..

Eiqa Almond said...

@Azstory : aminnnnnn, ehehhee :P

@Sue : awet muda, hohooo aminn, terima kasihh :)

Scya Lollita said...

wah.
moga jadi anak yg solehah untuk ibu awak. hadiah hari jadi paling best :)

NARUMI ISOZAKI said...

selamat hari lahir ibu eiqa! hehe. saya janji akan jadi kawan anak makcik bukan utk setahun, bukan 2 tahun, tp selama-lamanya. heeee

*ikut eiqa* lol :p

Syazana Zainn said...

selama-lamanya hihi

:p

Happy Birthday auntie :)

Amanina Mads said...

selamat hari lahir buat ibu awak..yg penting sama geng bulan. hehe

S.K.A said...

Selmat hari lahir bt ur mom =)

Mar Haini Abdul Rahim said...

haha parodi yg lass tu bes :P

selamat hari jadi kakak.. *eh tau x mak eiqa muda sgt ! awat mude sgttt. hehe so akak pnggil mak eiqa, kakak.

semoga kakak sihat selalu dn bertabahlah ada anak cm eiqa :P :P :P

jgn mrhh haaa. syg eiqa ^_~

Sya Mimie said...

selamat hari lahir buat ibu eiqa..
bestnya dapat hdiah hndbg.. :)