Monday, 2 September 2013

Terima kasih Encik Nuffnang !


 Assalamualaikum korang korang dan korangs...

Seperti biasa benda yang akan aku bukak bila on laptop Facebook + Twitter + Blog + Nuffnang.
Kadang-kadang tu Fb aku skip, malas tak de benda. Bila aku bukak Nuffnang, mulut ternganga besauu punya.
Biar betul, Alhamdulillah. Naik mendadak, hohoo Aku tak percaya sebab dulu aku punya susah nak naik.
Sebabb aku tak selalu main klik-klik iklan. Hahh, sebab itu laa. Tapi Kak Mimie explain ke aku.
Aku pelik jugak kenapa Kak Mimie nie selalu cakap "isi tabung dekat Nuffnang eiqa".
Hehee Sorry ye, eiqa nie loading sikit. Lama-lama tu oooooooookaaayy. Paham !

Cuma 1 je aku tak paham lagi, pasal BE BE tu. Serius tak paham lagi. 
Tapi tujuan aku nak ber blogging bukan lah sebab Nuffnang nie. Tidak sama sekali.
Aku just nak berkawan bukan nak duit. Itu aje. Pape pun thanks pada siapa yang klik iklan kita ye.
Semenjak aku tahu pasal nie, best pulak main klik-klik iklan dekat blog korang, hahaa
Sebabb sebab sebab wifi kita laju dekat rumahh nie, kahkahkahhh


Terima kasih Encik Nuffnang.! Kita sayang awak.! Kawan-kawan kita pun sayang awak.!
Macam tahu-tahu je kita guna syampu Dove semalam, mueheheheee
Macam tahu-tahu je hari lepas kita ada makan Twisties, mueheheehe



34 comments:

huny madu said...

Wahhh banyak naik ek, best la hehe. Meh sini akak penuhkan tabung eiqa

Sya Mimie said...

tahniah eiqa.. bestkan bila tgk amaun sentiasa bertambah..hehe
BE tu maksudnya CPUV tu.. kedudukan dia atas pada CPC tu..
CPUV tu iklan special yang pihak syarikat letak kat blog kita.. :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Eiqa Almond said...

@Kak Hunny : heheee Jgn penuh sgt kak nanti berat pulak eiqa nk bawak, kihkihh

@Kak Mimie : aah, bestt, ehhe oo, BE tu CPUV la ehh. Tp eiqa x tau cmne org boleh dapat gitu kak >,<

Eiqa Almond said...

@Hanum : terima kasih :)

@Cik Nor : alhamdulillah Cik Nor, hehe terima kasih :)

Jie said...

Eiqa.. Jie xpandai pun nuffnang ni. hehehe.

Tahniah :)

Eiqa Almond said...

eiqa pun xde la pandai sgt Jie, ehhee
Terima kasih.! :*

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah eiqa.. akak nak isi tabung juga, tapi semua tengah tidur tu..

Farah Waheda Wahid said...

congrats congrats congrats, tumpang happy untuk eiqa...

Eiqa Almond said...

@Kak Aiza : thanks akak, ehhe Ooooo, patut la eiqa nk klik dekat blog org pun mcm mnghilang ajee iklan tuu, ingat line eiqa lmbat >,<

@Kak Farah : ehhee meh tumpang, terima kasih, alhamdulillah :)

ieda immi said...

alhamdulillah .. rezeki dik !

Eiqa Almond said...

ehhe aah kak, alhamdulillah :)

Cik Mun said...

tahniahhhhh :)

Eiqa Almond said...

terima kasih Cik Mun :D

Leeza Eelza said...

tahniah la cik eiqa.. sis bab2 nuffnang ni out trus.. x phm:)

Eiqa Almond said...

hehe alhamdulillah sis, rezeki eiqa koot :)

amir zahari said...

samalah, sejak akhir2 ini berjalan plak nuffnang neh..hahaha.. buat blog bubuh iklan walau tuk suka2 duit masuk apasalahnya kan? ^__^

Eiqa Almond said...

kan kan kan, macam mimpi jee, ahaha Betul betul betul. Eiqa pun rse best pulak kadang2x tu dia naik tetiba, hooho :D

S.K.A said...

Sama2 he3 =D ada yg xckup nuff awk ni..kat bwh entru xde..BE 2 kalau dpat lagi masyuk =) nuff ni salah 1 medium bt kte lg smngat nk blogging..smbil share smbil dpt wit..nyum3 gitu..ha3..

S.K.A said...

alamakkkk!!! typo plak da..entri la..nop entru..haishhhhh

syuk shusuke said...

done follow back, budak medical lab :D
sama lah kite :D syuk dari ucsa

Eiqa Almond said...

@S.K.A : tulaaa, nak letak masa tu, tp bila dah update entry lupa. Al maklum memory Datin nie full dah nie, khikihhh Ayoyoyoooo~~ Typo kaaaaaa..

@Syuk : wahh.!! sme ehh :D nie yg best niee ade geng, ehhee

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear.. hihi.. nanti mama klik iklan eiqa ok... hihi

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Kalau CPC, amountnya naik bila ada yang klik.. tapi BE, atau nama lainnya CPUV, amount dia naik berdasarkan brapa lama iklan tu berjalan kat blog..banyak faktor lain, antnya, iklan BE ni, advertiser yg pilih blog mana yg dia nak iklannya dipamerkan. Maaf eiqa kalau lana salah info,hehhe.

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah dapat BE/CPUV :)

izan mama mia said...

mg makin bertambah nanti

Cik Kay Jue said...

wah.. bestnye.. ckj nak join nuffnang ni tp x reti.. hahaha..

Eiqa Almond said...

@Mama : terima kasih mama :)

@Lana : Waalaikumsalam, ehehe oooo, paham sikit da paham, ehehe Ooo, dia pilih sendiri blog kita untuk pamer kan ehh.

Eiqa Almond said...

@Azhafizah : hehe alhamdulillah rezeki :)

@Kak Izan : aminnn kak :)

Eiqa Almond said...

@CKJ : eiqa pun ikut tuto dengan google je CKJ, ehhehee

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

sama la kita sy pun tak paham sgt dengan BE BE tu..blogging pun bukannya sebab duit..tapi untuk kepuasan sendiri hehe
tahniah nuff dah naik..sy pun nuff naik secara mendadak..terkejut wuu hee

Eiqa Almond said...

ehehee
Nuffnang bagi hadiah koot... ;D

Syazana Zainn said...

akak malas nak bukak nuf tgk be bagai ni.

majok dgn nuf hihi