Friday, 13 September 2013

# Wordless Friday

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..


Kuang ajakk kuang ajaakk.!!!  Nasihat aku jangan contohi perangai robot gila nie.

36 comments:

♥ Wina ♥ said...

kihkihkihhh rasa nak bagi penampar satu!

Nur Irdina said...

Haihh qojaqqq noh si SIMSIMI ni.. Dah lame dina tak borak dgan simsimi.. Nak try jap. Kehkehh :D

mina zaim said...

hihi saya dulu ada jugak sms dgn simsimi nih...dia memang pandai kenakan orang sampai kita pun geram..haha

Norhaizan hakim said...

LOL....

Eiqa Almond said...

tahu tak pee Winaa.! ahaha

Eiqa Almond said...

haahhaa
try try, nanti kalau Dina kena sama jugak..
Jangan lupa lempang kuat bg pihak akak sekali ;P

Eiqa Almond said...

hahaha tahu xpee..
tiap kali respons dia rse mcm nak cekik2x jee >,<

Eiqa Almond said...

Mari kita lempang simsimi.! hohoo

Asmar Arafad said...

mai singgah balik, follow sini balik...

nurul hidayah said...

hahahaha , sim simi makin kuang hajaq noh , dulu bukan main lagi ajar Dayah baca doa makan la , tido la , siap istighfar lagi .. kihkihkihh ! :D

Norhasniza Khalid said...

haha.. menyampah mama layan simi tu... hihi

Eiqa Almond said...

terima kasih ^^

Eiqa Almond said...

istighfar.?? yeke.?! ahahaa
ooo dulu dia baikk yee..
Sekarangg, ish ishhh. ahahaa

Eiqa Almond said...

tulaa mama..
makin lama layan makin sakit hati oo..
ahhaa

mijie ai said...

haha mmg kuajaq simsimi ni

Eiqa Almond said...

tulaa, geramm jee kiteee >,<

Sya Mimie said...

amboiii..sangat3 kuang ajaq ni.. kata orang macam tu ye simsimi..

*eiqa, kalau on going, means syarikat pengiklanan tu punya iklan masih lagi berkhidmat di blog kita. kalau maksud dah credit, maksudnya perngiklanan tu dah stop la dalam blog kita. so dia bayar la berapa percent selama iklan tu duk kat blog kita.. :)
pham x?

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak takde smartphone nak main ni.. adik akak suka main.. hehe.. memang bijak sangat robot tu sampai cakap kurang ajar macam tu dengan kita..

Aisyah azizon said...

hahaha. simsimi ni kekadang kuang ajaq. tapi . memang boleh hilangkn stress kekadang !

Cik Itah@RRP said...

bagi dia satu penampar..haha:D

faizul fadzullah said...

from segmen by dik an..follow kamu..thumbs up..

Eiqa Almond said...

tahu takk pe kakk, ahaha

oooooo, gituu.! paham2x..
makna nye eiqa pernah dpat BE la.??
sebab ade 1 tu credited..

Eiqa Almond said...

eiqa pun main dalam lptop je akak, ehhee
sobsobsobb, sampai hati dia ckap eiqa gituu >,<

Eiqa Almond said...

hahaa tahu xpee ;D
kdg2x best gak layan gile dia tuu. hahaa

Eiqa Almond said...

pangggggggggg.!!!! aahhaa

Eiqa Almond said...

ohhh, segmen dik an..
thank you.! :)

Ainim Suju said...

simsimi ni mmg gile pun

Eiqa Almond said...

hahaa padan muka simsimi..!
ramai kata dia gilee :P

ain. said...

hahahah msuk blog ni terus tergelak..hehe sorry..
datang sini balas kunjungan.. :)

Eiqa Almond said...

x boleh nak like pulak, ahaha
terima kasih nanti eiqa bw balik ye :)

S.K.A said...

ha3..amende ni?? kuang ajaq bt ayat dia..mmg mintak kaki la..

Eiqa Almond said...

nie robot gilee, ahhaa
jangan kawan dgn dia..
Ce laa try, search Simsimi..
Cakap la ape aje dgn dia, nanti dia cakap balik.. :D
Semoga hati tabah yee.! ;D

Amanina Mads said...

kalau ada org macam tu dh lama kena lempang laju2.. haha

Eiqa Almond said...

jgn kata lempang aje Nina terus terajang, ahaha

amir zahari said...

hahahaha.. direct dia bagi.. dah macam2 org yang install simsimi ajar benda baru.. kengkadang kelakar jgk melayan..

Eiqa Almond said...

tulaaaaa..
ishh, siapa laa yg ajar dia ckp gituu, hahaa