Monday, 19 May 2014

Eh Eh Eh, bertukar lagi ?

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Dia boleh bertukar wajah, boleh bertukar suara. Ini bukan cerita hantu, pontianakk.
Hah, kau dah kenapa Nur Atiqah dok seru-seru pontianak nie, buang tebiat gamaknya.
Terima kasih la pada Nina sebab bagi eiqa semangat balik nak edit blog.
Dah lama nak edit tapi disebabkan lama tinggal blog dek kerana praktikal tahun lepas.
Aku jadi lupa code itu code ini, nak ubah tu nak ubah nie. Blank habisss.

So semalam, spirit tu datang, mood pun datang menerjah hape lagi move on move on !
Hadap computer, google tuto itu ini, slow-slow usik "edit HTML" tu. Ini lah jadinya.
First yang aku perasan, background blog ni sama dengan blog Mamaniza.com yang dulu.
Kan Mama kan ?? Eiqa cam giloks background ni. Tapi background ni je menarik perhatian.
So eiqa pun rembat aje la dari google, harap Mama tak saman tak marah. Hehee

NOTE : Buat sementara ni nak balas kunjungan bloggers lain,
nak follow back siapa yang follow blog ni. Nak cari kawan baruu. Kbai.! :P


20 comments:

Ira said...

Salam Eiqa.. cantek blog baru eiqa :)

Da lama x jalan sini.. :)

Eiqa Almond said...

@Ira
waalaikumsalam akak. kak iraaaa.!!! rinduu, terima kasih kak. :)

Izzati Amira said...

nice and simple je design blog ni. cepat loading.. best.. best!

Norhasniza Khalid said...

haha, patut macam kenal.. takpe, mama pun rembat kat google.. takde hal.. kiki

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

blogskin baru XD
hazy dulu pakai blogskin, tapi sekarang malas dah nak edit.

Ainim Suju said...

kenapa warna masih sama ni?
soalan tgh malam ni

Jie said...

Wah wah. Rajin pulak editnya ye. Tahniah2! Jie nk edit jugak,tp mcm malas je.

Si Tracey said...

Hahhaa ingatkan cerita hantu apa ahaha...SIni kawan baru datang follow kawan baru hiihiii

Mar Mansor said...

cantik lah..nak memahami coding tak paham2 pon

CintaKhadijah said...

just nice la awok.. ;)

Eiqa Almond said...

@Izzati Amira thanks awokkkk.! hehee

Eiqa Almond said...

@Norhasniza Khalid hahaa trimas trimass :P

Eiqa Almond said...

@Nur Haziqah Mohd Rosli Hazi ni bukan blogskin, eheh tapi washed denim :)

Eiqa Almond said...

@Ainim Sujusama ekk kakk.?? ahhaa x perasan pulokkk :P

Eiqa Almond said...

@Jie mood rajin datang boleh la Jie, cuba kalau mood eiqa x rajin smpai hujung tahun x kan berubah, ahhaa

Eiqa Almond said...

@Si Tracey hehee nanti kwan baru sini terjah blog kawan baru di sana yeee :P

Eiqa Almond said...

@Mar Mansor terima kasihhh ^^ eiqa pun belajar dari google, dari tuto yg ade kat google.

Eiqa Almond said...

@CintaKhadijah thank youu awokkkk, ehehhee

Amanina Mads said...

haihhh kan best kalau nina boleh bt kan header utk eiqa.. dh lama idea utk header xdi experiment kan.

Cik Itah@RRP said...

salam. kemas dan cantik sudahhh