Saturday, 24 May 2014

Kawan, Teman, Sahabat

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Seriously, aku rindu zaman kolej. Aku rindu apa yang aku lalui masa diploma dulu.
Aku RINDU nak gaduh dengan semuuuuaa classmates aku, kaki tangan mulut semua naik.
Aku RINDU nak lunch, breakfast dengan korang semuuaa, One Cafe ? Eon Bank ? Mara ? 
Aku RINDU nak study dengan korang semua, Perpustakaan Negara?MacD ? Library ?Level 6?
Aku RINDU nak lepak basement dengan korang semuuaa, Makan ? Minum ? Melangokk ?

Aku RINDU nak berjalan dengan korang semuuaa, Masjid Jamek ? Sogo ? Times Square ?
Aku RINDU nak naik bukit,gunung dengan korang semua, Gunung Nuang ? Broga ?Tabur ?
Aku RINDU nak menggila dengan korang semuuaa, Level 6  kita yang punyaa. Hoga hogaaa !!
Aku RINDU nak shooting dengan korang semuuaa, Gombak ? Lorong Haji Taib ? Chow Kit ?


Dapat rasa tak apa yang aku rasa beb ? Sekarang semua dah ada kerjaya masing-masing.
Pada yang dah berkerja tu all the best, dapat gaji banyak jangan lupa belanja aku.
Dapat roti canai 5 keping, maggie 5 bungkus, tempeh masak sambal pun dah okay.
Pada yang tak berkerja lagi tu, tak pe kerja aje apa yang ada, rezeki Allah luas.
Sorry pada yang dah lama aku tak contact, mungkin aku hilang no korang.
Mungkin jugak aku tak ingat korang, bhahabhaa Kalau ingat pun sikit-sikit. Bhahaaha

NOTE :  Siapa nak khawin tak jemput aku siap laa !! Akhir kata aku mintak maaf ye kalau sepanjang perkenalan kita 3 tahun lebih otw nak masuk 4 tahun ni aku banyak kali sakitkan hati korang, banyak kasar bahasa dengan korang, halalkan makan minum aku, halalkan ilmu yang korang curahkan dekat aku, terima kasih atas kenangan yang korang ciptakan, baik yang manis mahupun yang pahit. Wassalam.


6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

akak pun rindu time study dulu...

Eiqa Almond said...

@Farah Waheda Wahid rindu semua tu kan kann :)

Jie said...

jie pun rindu kawan2 nuuun di sana, tapi buat kebal la konon2 x rindu,

Eiqa Almond said...

@Jie hatimu keras Jie. eh ehh, ahahha

Amanina Mads said...

nina pun rindu time study.. memang best sgt! dpt buat mcm2. huuu. :(

Cik Itah@RRP said...

salam. sy pun rinduuu :))