Saturday, 24 May 2014

D'HERBS - Terlajakk Laris !!

 Assalamualaikum..

Sekarang dok kecoh sana sini pasal panda.
Terjumpa gambar ni dekat fb tadi. Terlajak lariss !




17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ha ha ha, sangat comel...

Harith Iskandar said...

hehehehe mcm bapok pun aderrr mamat tu

mirza syazwina said...

hahaa..
sian panda tu :p

Cik Umie Artoqiemie said...

aku setuju apa panda cakap.. hahahha

nor azman said...

Dah nasib dia bl dtg malaysia

Izzati Amira said...

setiap kali iklan ni muncul kt tv.. mesti nak ikut gaya dia ckp.. hehe

Eiqa Almond said...

@Farah Waheda Wahid kan akak kann, ahhaa

Eiqa Almond said...

@Harith Iskandar ahhahaa kesian mamat tuuu

Eiqa Almond said...

@mirza syazwina tulaa, kesian dia x brsalah jd mangsa, ahaha

Eiqa Almond said...

@Cik Umie Artoqiemie kannnn, aaiiiee. hahaa

Eiqa Almond said...

@nor azman tulaa, nasib aokk lee panda. manusia mmg bnyak "peel" dorangg

Eiqa Almond said...

@Izzati Amira khikhihh tau xpee.! XD

Amanina Mads said...

ahahaha.. memang comel sapa yg edit gambar ni

Cik Itah@RRP said...

salam. hahahha..:D

Ibnu Ramli said...

racist nya haha..

Sweethoneybelle said...

hahahahaha lawak je . . tao tak first kak tgk owner terlajak laris tu kan nampak smart jugak la sekali dgr suara dya haaaa tebeliak bijik mata ha . . hahahaha :p

Syazana Zainn said...

tak suka tokey ni
rasa nak tumbuk dia, boleh?
haha

 
Tempelate Designed by yuniko|Copyright-2011|Protected