Monday, 7 July 2014

Ragam bulan puasa

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

First of all, terima kasih pada siapa yang join Segmen Blogwalking by Eiqa Almond
Nanti eiqa update senarai nama peserta ya. Hari ni wordless. Layan gambar google aje la.



8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2 ya

Montana said...

bab mic test tu baru ja dengaq baru2 ni UStaz cerita..hurmmm jemm betui jenuh la puasa dari pagi

Mrs Velentine said...

hihi luculah entry ni

nurul hidayah said...

Memacam la haishhh nk test-2 time tu pun . hahahaha .

Sal Bee Yah said...

kesian yang test mic tu..pak bilal pun,sebutlah 1 2 3 ke apa ke..hehe

asHa Zain said...

cite bulan puasa...=p

Kakzakie said...

Hihi... kalau pun nak test microfon janganlah Allahuakbar mestilah org ingat dah boleh berbuka:)

Cik Itah@RRP said...

salam. hahaha macam macam ja kan dear hehe