Friday, 4 July 2014

Pertolongan : Cara nak hilangkan scrollbar di kotak comment

 Assalamualaikum korang korang dan korangs.

Tolong !! Tolong !! Somebody help me !! Reload relod. ( sesat game tembak )
Siapa tahu macam mana nak hilangkan scrollbar dekat kotak comment ??
Puas aku cari tapi tak nampak jalan nak hilangkan tu, lama tak hadap blog.
Jadi lupa itu ini. Minta bantuan blogger sekalian ye koot ada tuto pasal ni.
Ada tu memang la tuto nya, tapi tuto yang aku ikut tak menjadi pulokk.


Jasa baik anda sekalian amatlah dihargai. Terima kasih.

7 comments:

Mar Mansor said...

nak tolong tapi akak pon tak reti..huhu

Mazni Munawar said...

saya try tutoril ni menjadikk! :DD
hilangkan scroll pada comment box

Eiqa Almond said...

@Mar Mansor hehe xpe kak, kemunculan akak pun dah buat stress hilang, hhee

Eiqa Almond said...

@Mazni Munawar thank you so much dear.! ikut da cara tu tp x mnjadi, last2x edit html sikit2x, hahhh dapat punnn, :D

Jari Manis said...

Salam eiqa, sib baik dh settle prob coz akak pun dok leh nk nolong :-)

Hafiza AizZawa said...

dah settle oke la.. >_<

Cik Itah@RRP said...

salam. alamak..sy pun tak tau la dear..uhuu sorry :(