Sunday, 13 July 2014

Terima kasih Syera Taqwa

 Assalamualaikum korang korang dan korangs.

Sanah Helwa, Syera untuk yang ke 20 tahun.
Akak bersyukur sangat kita dipertemukan oleh Allah s.w.t
Even baru seminggu lebih kita kenal tapi conversation kita .........

Sebenarnya, entry ni aku save dari bulan lepas.
Tunggu masa yang sesuai nak publish, tulis pun tak habis.
Syera, akak minta maaf ye sebab tak wish birthday awak masa tu.
Sebab akak nak buat entry khas ni untuk awak, minta maaf ye.
So selamat hari jadi ( 14 Jun ) yang ke 20 tahun.
Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki.
Semoga menjadi muslimah yang berjaya di dunia dan akhirat.



Syera, thanks a lot dear. Awak banyak bantu akak untuk ke jalan Allah.
Ya, akak tau semuanya berlaku kerana Lillahi Taala, tapi nak jugak cakap.
Terima kasih sebab banyak sedarkan akak pasal dunia dan akhirat.
Awak salah sorang insan yang Allah turunkan untuk bimbing akak.
Kelakar kan kita yang kenal dari twitter, yang tak pernah rapat.
Tak pernah jumpa boleh jadi kakak, adik yang macam 10 tahun kenal.

Ingat lagi awak gunakan perkataan "taaruf". Allah.
Kebiasaannya, orang akan cakap "mind intro please" and blablabla.
Sopan sangat ayat yang awak gunakan tu, nampak manis aje. Hihii
Terima kasih jugak sebab share ilmu agama dengan akak.
Bagi nasihat yang sangat-sangat lah membina keyakinan diri.
Sayang awak kerana Lillahi Taala.

8 comments:

Syazana Zainn said...

atoto suwitnyaaa

lama tak dgr ayat taaruf tu

start dgr ayat tu bila tgk cite indon ayat2 cinta ke ape ke. ala lagu tema dia rosa nyanyi tu. haha *tetibe :p

nurul hidayah said...

alololooo .. comelnya korang . Jelez i tauuu .. hahaha . Best kan dpt sahabat mcm tu . Perasaan dia perghhh .. :D

Cik Itah@RRP said...

salam. alooo..touching pulak sy baca :(

Azlealee Bashir said...

kalau kita baik dengan orang Allah akan bagi kawan yang baik juga..

siti alfakhishah aman said...

insyaallah.. kawan yang baik sentiasa mendoakan yang baik2 untuk kawan baik nye.. ** paham tak ayat ni?? hahaha

white lily said...

aisyyyy.. tumpang terharu sekejap.. hihihi

Jari Manis said...

Bestnya klau dpt baik mcm tu :-)

Jari Manis said...

Bestnya klau dpt baik mcm tu :-)