Wednesday, 3 December 2014

Long Time No See

 Assalamualaikum korang korang dan korangs.

Uwaaaa !! Lama gila tak update blog. Dah kerja masa pun kiokkk untuk blog.
So senang citer, korang add la eiqa eh dekat Instagram. Hamboii. Hahaa
Rindu nak blogwalking, comment-comment dengan korangs.

Kalau boleh tak nak lost contact dengan korangs :(

INSTAGRAM : eiqaalmond



Semuaa acc eiqa nama "eiqaalmond" tu.
Kalau Fb just yang mana eiqa kenal jela eiqa approve ye. Hihii
Semoga hari korangs ceria, semoga urusan korangs semua dipermudahkan.
Aamin aamin aamin ya rabbal alaminnn...

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang agak lama akak tak nampak eiqa kecuali di IG...

Nurzakiah Hanum said...

hi

siti alfakhishah aman said...

em.. menyampah asik buka blog xde entry baru.. boooo.. geram jek.. hahaha

amir zahari said...

Eiga suka delete gambar di ig..hehehe

Harith Iskandar said...

hehehe sy pun dh lupa nk komen kat sini ;p

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/