Friday, 6 March 2015

Hey, you !

 Assalamualaikum korang korang dan korangs.

Aucakk ! Cak cak cak cak ! *lempang muka*
Bila tengok tak ramai patient ni hmm rasa macam menggoda pulak computer ni.
Rasa macam dia hasut suruh log in account ni hah. Aku tak mampu menolaknya.
Ooiii, rindu tak terkata la dengan dunia blog ni. Semenjak dah ada commitment ni.
Hahaaha poyoss. Cuba untuk blogwalking hari ni. InsyaAllah.

Tak reti dah aku nak taip entry. Terkaku jari jemari ni hahh.
Dok mikir nak membebel apa. Hhhhhmmmmmmmm.


Nak letak orang dewasa takut aku pulak yang tak berani


Pejam celik pejam celik da bulan 3. Bulan 3 ni dia special sikit.
Birthday orang engko tak payah cakap la berderetttttt.!
Baik sepupu, sedara, kawan, anak buah and blablablablaa.
Dah la tak reti dah nak membebel kat entry ni. Sobsobsob.

Aku doakan korang semua dari jauh.
Semoga hidup diberkati Allah, dimurahkan rezeki.
Semoga kita semua berjaya di dunia dan di akhirat. InsyaAllah. Aamin.


6 comments:

siti alfakhishah aman said...

la tu jek.. mane puas.. wek :p

Azlealee Bashir said...

lamanya eiqa menyepi..

nurul hidayah said...

Ish tak puas-tak puassssss .... jari beku .. hanya mampu baca ja ... kahhhhh

amir zahari said...

huarghhh... gigi sakit..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Syazana Zainn said...

Budak eiqaaaaaa!!!!
Slamat hari raya aildilfiri maaf zahir batin :)