Wednesday, 5 August 2015

Dia pergi meninggalkan aku


Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Okay.! Esok genap 5 bulan hakuu tak update blog. 
You know what, aku rasa macam hmmm amazing, awesome *muka annoying*
Ada niat nak delete blog ni tapi sayang la, berbelah bagi nak delete.

Almost 2 weeks, aku tak pakai handphone.
Tapi sesuatu yang ganjil berlaku, aku tak meroyan macam dulu.
Kalau dulu sehari tak de handphone kat tangan ni hahh kauuuu.
Macam orang hilang RM1000. Tak tentu arah dibuatnya.
Tapi sekarang rileks jee. Mungkin tanda aku dah matured. Hmm okay aku terima.
Actually, "lenoboo" aku rosak. Bila on keluar LENOVO ajee. So sad.
Merajuk la gamaknya sebab aku asyik mention OPPO OPPO OPPO. Hahhaa
Tu makan diaaa. Tak boleh nak repair daa. Tinggal jasad je cuma x kebumikan lagi.
Bulan depan jelaa beli baru, bajet tarakkk.



8 comments:

amir zahari said...

s6 la cik eqa almond london

siti alfakhishah aman said...

xde hp pon xnk update entry kan.. biasaaaaaa dy..

Cik Mun said...

kan..dulu2 xde henpon bole meroyan dibuatnye..sekarang ni sampai xtahu fon letak mane..dah xkisah..hehehe

Sara. said...

Sama la! Sekarang ada takde fon pun boleh je hidup. Beli la fon baru. Vivo pun okay rasanya. Try la :)

Ira said...

Assalam eiqaa.. lama x dtg sini.. rindu kat eiqa gak.. akak pn lama x update blog.. x mengkomen blog org. Huhu.. blog biras akak je akak komen.. haha..tu pun da bnyk entry dia br akak komen..
bz la skg.. x sempat nk update.
Sbr la ye.. nnt dpt la oppo tu.. hehe..
Muahh skit..

Amanina Mads said...

buat masa sekarang samseng galaxy ok lagi. hehe

Pha Is said...

skrg ni, fon keperluan, bukan lagi kehendak...

sya mimie said...

akk pun pakai lenobooooooo je.. harini buat hal...
sekali kena reformat.. mujur la hilang vdeo kartun zara ngn gmbar wasap merepek meraban je.. hehehe