Friday, 5 October 2012

BlogWalking Midnight (@_@)


Assalamualaikum korangs korangs dan korangs..

Yaa.!! Itu dia lagi sekali entry "midnight" aku muncul. Actually, mata aku nie dah nak boleh tutup dah tapi semangat nak ber blogging tu kuat sangat, ahhaa (study tak pulak bersemangat) Lagi satu sebab internet malam tadi slow so aku stop kejap main-main gitar kejap. Belajar main lagu "Selamat Malam Cinta" by Encik Mimpi tu. Mintak chord lagu dia dekat Mr.London. Tapi tak la menjadi sangat btapi boleh laa, ada la jugak bunyi dia. Hahhaa Usaha itu tangga kejayaan.!! (tetiba jee) Agak-agak budak rumah dah tidur sambung balik seludup masuk blog orang. Hohohoo Cantik-cantik la blog korangs pandai menghias, pandai tulis entry. Aku simple je tak de puun iklan-iklan NuffNang bagai semua tu. Nak letak tapi tak pela malas pulak aku. Hehehhe Okay lah.! Nak sambung blogging jap. Nice to know you bloggers :D

 
Saja je nak letak gambar nie, haha Bukan gitar aku pun GOOGLE ajee.. :D

19 comments:

Jna marcello said...

Alaaaa jeles nye taw main gitar!

Aishah Jahirah said...

bestnya dia pandai main gitar..practice make perfect....:)

Ayie Abas said...

skrg ramai wanita bertudung pandai main gitar kan? popular pulak tu...

widiea azira said...

siyess jelesss tgk org pndai maen gitar. .sy dh try. 1 lagu pter pan, mkn 3 4 bulan nk jadik

Eiqa Almond said...

@Jna : ehhehee x pandai sangat punn.

@Aishah : yee.!! betol tu.. :D

@Ayie : Itu lah bakat yg dorangs semua ade. :)

@Widiea : sama laa, beli gitar 3,4 bulan baru jadi 1 lagu. Pandai plucking x.??

Khalilah MNor said...

Saya pandai petik tali gitar je... Huru hara dah bunyi. Hehe... Nanti buatla video share lagu main gitar;)

IFA Athirah said...

kalau saya main, tkut lain pulak bunyinye..huahua

Everything's Everythings said...

Wahhh mesti pro ni kan main guitar? ^^
nnti boleh la buat tutorial utk org yg baru nk belajar guitar ;P

Ayuni said...

meriahnye blog nie....

CHE ROSSLI said...

Dakwah sekencang berblog walking..Yeaha!

Eiqa Almond said...

@Khalilah : haha ala, boleh belajar :) X moh la segan, hehee main untuk suka2x je..

@IFA : ahha mula2x, lama2x ada la tu bunyi nyee.. :)

@Everythings : X moh laa, hahaa bukan kedekut ilmu ke apa, cuma suka2x je main gitar. Dah ramai orang buat tuto kat Youtube da pun.. :D

@Ayuni : Alhamdulillah, meriah sebab kedatangan bloger2x :)

@Che Rossli : yiiiihhaaaa.!! ahha

Nor Zilla Sensei said...

nice to know u 2 :-) sesi luahan perasaan time midnight

Eiqa Almond said...

@Nor Zila : tau xpee.. :P

NARUMI ISOZAKI said...

waaa..bestnya pandai main gitar! hehe.. belajar sendiri ke or dgn org lain? =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun kadang bw midnight jer
yelah waktu lain bz kerja

Eiqa Almond said...

@akak : sikit2x je kakk. :) belajar sendiri. sob3x. kalau balik kampung tu ayah ajarkan.

@Momoy : sokong Momoy.! Tahu xpee, tengah malam jelaa yg ada masa

Nyak Uema said...

Hi...
Selamat malam..
Salam kenal yaaah....
Kunjungan perdana disini... :)

aku HaniAsyira said...

lah.. ingatkan gitar sendiri.. hee~~ nak lagu satu!!

Eiqa Almond said...

@Nyak Uema : Salam kenal jugak :)

@HaniAsyira : ehhee google ajee tuu, ahha tak pandai lagi la main gitar. Lagu pun tak sampai habis main nyee.