Friday, 2 November 2012

Bungee Jumping best ape.!!


Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Hahh, first aku nak tanya korangs tahu tak "Bungee Jumping" tu apa.?? 

Sumber google

Hahh, tahu dah.?? Pandai pun diaa. Seriously, aku nak sangat naik benda alah nie.
 ( roller coaster pun x kesampaian nak naik, nak try benda alah nie konon )

 Hari tu lah aku ada tengok youtube usha la mereka-mereka yang buat bungee jumping nie. Peerghh.! Perrghh.! Bestt gila koot. Aku cakap dekat sini berani lah cuba dah ada dekat atas tempat tu, hahaa Apa-apa pun aku tetap nak cakap benda alah nie bestt. Bila tengok video tu aku yang tak naik nie pun boleh menjerit. Bila orang tu terjun ke bawah ( tak kan ke atas pulak kan ) aku pulak yang terasa gayat nya. Tapi kan aku ada jumpa satu video tu, bila orang tu lepas ke bawah, maybe tali tu panjang sangat koot boleh "paannggggg" air tasik tu. Okay, aku mengaku tak reti nak buat bunyi benda jatuh melalui perkataan. Hahaaaha

## Kalau korangs nak tak naik.?? Heheheee Takut laa tuu

21 comments:

shiyda said...

kalau shiyda , tak brani nak main benda alah ni . gayat ouhh . huhu

♥ Nana BamBam ♥ said...

Eiqa :)

kalau Nana x berani lah..takutt :P

Chic Na said...

best mmg best tp taku ler. rs cam tercabut jantung kot. huhu..

Anum said...

salam perkenalan
thanks sudi follow..
sis dah follow u back

are_lin@yu said...

wahh beznya ayu trgin nk nek jgk..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

gayat!!!

widiea azira said...

nak naik sure crazy kat fun fair pon sy dah tak kecut perut, apetah lagi jumping2 bagai. .haha

Kesuma Angsana said...

salam kenal TQ sudi follow KA, dah follow u juga ye nice no 321 hehehe

baby lydia said...

dya pena tgk scha n awal jumping nih..but si awal yg gayat..hihihi

kura said...

mestilah nak. mohon boucer main bungee kat sunway? haha

kura said...

mestilah nak. mohon boucer main bungee kat sunway? haha

Eiqa Almond said...

@shiyda : hehehee try le sekali ;)

@Nana : nana :) ehhee tp best oo..

@Chik Na : hahaa belum naik dah nak tercabut jantung nie acanoo, ekeke

@Sis Anum : salam kenal jugak sis.!

Eiqa Almond said...

@Ayu : mohh moh, tp ayu terjun dulu :P

@Mrs Eady : ehehhee :)

@widiea : ehhee betul jugak tuu, eiqa cakap je nak naik sangat cuba depan2x hahhhh.

@KA : woww.! Banyak bertuah tuu. Cantik nombor KA :D

Eiqa Almond said...

@Dya : hahh, eiqa pun pernah tengok jugakk dorang naik bungee jumping niee. Aah, awal mmg gayat org nyee.

@Tule-tule : Hahhaa tak dapek eden nak nolong ehh. Tapi berapa ek selalu nye harga dia.??

Hanif Idrus said...

Nak!!!!!!

ieda said...

salam kenal dik
TQ follow akak ..
huhuhu x lahh nak buat nie
serunnn huhuh

Eiqa Almond said...

@Hanif Idrus : moh moh..

@Kak Ieda : salam kak. :) ehhee memang serun pom. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hadoiii takut omak tgk ekekekke..gayat kot

Edy Fee said...

aku takut! siyesly takkan buat

Eiqa Almond said...

@Kak Waniey : omakk aii, jgn takut kak.! hahhaa

@Edy : ahhaa mesti ko gayat kan.

azstory said...

benda alah ni lagi thrill dari roller coster.. teringin jgk nk cuba, dah cuba ni buat para jumping plak.. uuhaii, bila la leh merasa buat semua neh..