Thursday, 29 November 2012

Ku petik gitar



Perghh perghhh.!! Jarang aku nak buat 3 entry dalam 1 hari, hahaa Sementara nak tunggu kelas pukul 2 kejap lagi baik aku layan blog dulu kan, hehee Sebenarnya aku ada kelas pagi tadi pukul 10 tapi cancel. On laptop on blog laa apa lagi kan. 

Tak tahu nak update pasal apa so aku upload jelaa video nie, sebelum korang tengok video bawah nie aku nak bagitahu awal-awal. Aku tak pro lagi tau main gitar dan aku tak reti nak main plucking. Setakat goreng tu boleh la tapi jari nie degil asyik nak petik string lain jugak, hahaaa So lebih baik aku belajar yang senang je iaitu strumming. Kalau strumming nie senang semua tali kita boleh bedal tapi tengok jugak laa. 

BEFORE THAT kalau nak tengok video nie mohon pause kan music blog aku nie dulu yee.



Hahhaa Adakah korangs merasa bengang dengan video tu sebab tetiba dah habis.?? Hahaa Padan muka. Aku bukan nak jadi artis youtube ke apa tau, itu sama sekali tidak dan tidak hingin pun. ( Kalau nak jadi artis blog boleh tak,hhahaa ) Masa nie aku bosan sangat duduk rumah sorang-sorang so main jelaa gitar. Kadang-kadang aku hantar video aku main gitar dekat kawan aku. Saja suka-suka dan mana tahu ada part yang salah ke bunyi nya kann. Nampak tak background dalam video tu purple.? Haha Agak gila jugak laa aku dengan warna purple nie.

Hahh..! Aku nyanyi slow sebab aku record untuk saja-saja je bukan nak upload dekat youtube. Suara aku pun tak delaa sedap mana pun. Part bear yang menyibuk tu saja nak mencantikkan suasana, mwhahhaaa 

## First time kan korangs tengok aku yang bergerak, ahhaaa


19 comments:

♥ Wina ♥ said...

oklah tu :)

Eiqa Almond said...

Terima kasih Wina :)

roha Hanapi said...

Ok la tu...

Anum said...

great

Acik Riotaro said...

wahhh..hebatnyer..

izan mama mia said...

xleh bk sbb line slow..terlampau slow..

Leeza Eelza said...

Pandainya main gitar! akak tau main congkak jer..tu pun asyik kalah:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

pandai juga eiqa petik gitar :)

ieda said...

aduhhh kenapa arinie tenet slow
semua video x leh bukak huhuh

Mrs Lurve said...

xleh nk tgk pun video nie..

aku HaniAsyira said...

perghhhhh..... gitu dia

Ira said...

ok la tu, dpd akak yg x reti apa2 pasal gitar. suara da comel da. leh la jd mcm najwa latif hehehe..

izzah said...

Wah...best2...pndai la ni...

fiza said...

Alaaa...tak bley tgk lah video.

izfanora said...

untung ada bunyi yang sedap dr den main ntah apa2.. huhu.. gud job dear.. :)

~ cik matahari ~ said...

wah wahh dah leh jd retiss nii.. hehe berbakat la tu, nk banding ngan kite ni.. haha *keep up girl ^_^

Mimie said...

lpas nih ajar akak men gitar

Aishah Jahirah said...

akak langsung xreti..heheh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai video xblh buka la line slow...sadis...xblh nengok huhu