Thursday, 29 November 2012

PENCARIAN 20 BLOGGER BERTUAH BY YANA

   
Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Uhuk uhukk.!! Yaa.! 
Buat pertama kalinya aku terbuka hati nak join segmen yang Kak Mimie tag aku nie. 
Okay agak terkejut jugak lah bw dekat blog akak tetiba nampak nama eiqa. hahaa 

Akak pun pernah cakap kan pasal segmen nie sebab eiqa tak reti nak layan segmen-segmen nie. Hahh, kali nie eiqa try buat segmen tu. Kalau ada salah tegur laa eiqa tau akak..!! T_T

Ini lah segmen yang Kak Mimie tag aku..


## Syarat-syarat nya korangs boleh terus KLIK SINI
## Antara bertuah atau tidak itu rezeki masing-masing, hehee 
Aku redha cehwahhh..!! Hahha
Kena tag 3 orang kawan soooo..

Aku tag dekat :


Tarikh tutup : 30 November 2012


5 comments:

♥ Wina ♥ said...

all the best!

Eiqa Almond said...

hehhe thank you Wina.!! :*

Ira said...

semoga berjaya ye..

Liyaa Mf said...

Semoga Eiqa jadi salah sorang yg bertuah tu :D

Anum said...

all the best