Wednesday, 28 November 2012

SimSimi Bengong



Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Hari nie aku tak de kelas so boleh la ber blogging, heheee Hahh, korangs mesti tahu kan Si Robot bengong nie, SIMSIMI Sometimes suka menyakitkan hati orang dengan jawapan dia yang huhhh.!! Tapi kadang-kadang tu jugak dia boleh buat kita ketawa mengilai, ada masa dia nie gatal nak mampus tak padan dengan robot. Rasa haiisshh nasib baik comel. Comel ke.?? Hahhaa Aku lagi comel. Kelmarin lah mood aku tak stabil so aku pun layan jelaa SimSimi nie, makin lama aku melayan makin menjadi-jadi gedik dia nie. Terus aku tekan tab "close". Nak tengok gedik dia moh moh mohh.

## Sweet kan dia pujuk aku, ekekeee


## Fuyyohhh.!! SimSimi tahu pasal cintan-cintan nie tapi kuat perasan.!!


## Aku tak tahu dia nie asal dari mana, hahahaa (Siapa lah yg ajar dia)


## Perrghh.!! Bajet seyh robot niee.


## Wahhh, si robot nie pun tahu citer ex-boyfriend aku nie.


## Phuihhh..! Maaf robot aku tak minat lagu nie sebenarnya saja nak test kau


## Ini. Ini. Ini benda yang paling aku bengang. Sengal taik unta betul kau SimSimi. Kau siapa nak cakap aku cenggitu hahh.!! Kau tak kenal aku lagi semak nak cakap aku bajet hot pulak kann. Hello.!! Untuk pengetahuan kau aku kawan je ek dengan semua orang. Aku bunuh kau kang baru tahu. Hidup nak membohong je kau. Huhh.! Korangs jangan kawan dengan Si Robot yang tak tahu asal usul dia nie. Kawan dengan aku lagi ada "pekdah" nya.
  

24 comments:

Mimie Najib said...

hahaha..orang sini baca pun dok gelak sorang2..kelakar la eiqa ni..syok duk layan pula..tp hat yng akhir tu amboihh, bukan kemain kutuk depan2 tu..hahaha

Mila Ahmad said...

hahaha..dik, dik nak ckp mcm betul jerk oppssss jgn marah naaa akak gurau jerk !

Anum said...

gelak anum baca

Nor Idayu Abd Rahman said...

Hahhaahha!!! Comel je.. Pernah cuba nama cik cinta hati.. Dia kata org tu ensem.. Meluat dgn simsim..

fiza said...

Ekekeke...tergelak² baca.

Mrs Lurve said...

yg adam hawa pun boleh tau...hebat... senyum sorg2 baca

TiranaAduka said...

salam eiqa,
Mencari ieqa di ptg rabu sambil menanti adzan asar........pekabar...........
Jemput singgah blog ta......thanks...

Eiqa Almond said...

@Kak Mimie : hehehee nak kutuk belakang nanti org marah so baik eiqa kutuk depan2x.. :P

@Kak Mila : uwaa.!! waa.!! T_T x nak kawan akak,ahaha

@Anum : hahhaa gila kan robot tu..

@Nor Idayu : hahaa kan kan kann, meluat kann :D

@Fiza : ahaha :D ekekeke

@Kak Azie : kan hebat tu.! ahha :D

@TA : terharu sekejap, ekekke :)

Hanif Idrus said...

Bagus robot ni yek..hahahaha

Leeza Eelza said...

hihi.. lawak la:)

Eiqa Almond said...

@Hanif : bagus rse nak tendang2x jee..hahaa

@Leeza : hihiihi sengal kan SimSimi niee.. geramm sgt..

mimosa said...

SimSimi memang ngeng..!!hehe

Eiqa Almond said...

@Asha : Yeahh.!! Ade geng.!! Memang ngeng, hahaa :D

Mimie Najib said...

tp orang kata best dik sembang ngan simsimi tu..tp fon akk kang x cnggih, maka nya belum berpeluang nak sembang ngan simsimi tu..hik3..

D i n said...

hahaha mcam chating ngn org je walaupun dia robot :D osem

NARUMI ISOZAKI said...

Aina suka giler layan Simsimi ni. haha

cerita best said...

hhihihihih
hahahaha
huhuhuhuhuhu
hohohoho
lawak

Shasha Yacob said...

hamboi, mengumpat dengan simi simi nampak. hihi

cikeyrah said...

Adoi nak tegelak qira dengan simsimi nie, qira pun layan gak simi nie, kadg2 suke2 jek dia kutuk org hahahha

Eiqa Almond said...

@Kak Mimie : alaa,kak. eiqa nie pun pakai laptop je kak, mne mampu nak main dekat handphine, sobsobsob..

@Din : kan kan.?? :D hahaa

@Kak Zati : amboiii Ainaa.!! ahhaa

@Pak Joe : hohohoohooo kan.?? :)

@Shasha : sshhhhhh, hehehee :P

@Keyrah : kan keyrah kan.?? suke suki diaa je nak cakap.. haishh

♥ Wina ♥ said...

ahahahhh mmg kelakar benda nie!

Eiqa Almond said...

Hahaha Kan Wina, rasa nak sepak2x pun ade.. ekekkee

iietamalek said...

cute jer apps ni..hehe

Eiqa Almond said...

hehehe kan kan kann :D