Monday, 31 December 2012

1..2..3.. Selamat tinggal 2012

Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Tinggal berapa minit lagi je nak masuk tahun 2013. Jenis aku tak suka keluar bila malam tahun baru. Bila cakap pasal tahun baru nie confirm orang akan cakap pasal "AZAM" bukan Azam kawan korangs tu, hehee Aku tak fikir langsung apa azam aku, zaman sekolah dulu boleh dikatakan setiap tahun ada. hahaa Itu aku lah, korangs mungkin dah ada simpan azam dah kann.?? Hari nie aku banyak baca entry pasal tahun baru. Aku tak ingat la tahun 2011 ke 2012 azam aku nie tercapai. Nak tahu apa azam aku tu. hahaa "Aku nak makan roti canai 5 keping" ekekee Dah lepas dah pun makan roti canai 5 keping. Nak jadi olahragawati pun dah tercapai masa sekolah dulu. Tapi kesian laa dekat diary 2012 aku, just 2 page je tak silap aku. Lepas tu, aku jadi malas nak tulis daa. Kesian dia wehhh. Aku start tulis diary masa form3. Aku selalu anggap diary tu macam hidup, aku cakap semua yang aku rasa dekat dia. Paling aku sayang diary tahun 2010, sebab sebab sebab diary tu warna purple.!! Ibu belikan. Woot woott.



## Selamat Tahun Baru bloggers semua..! Seriously, aku seronok sangat dapat kenal dengan semua. Terima kasih atas nasihat, sokongan yang korangs semua bagi. Even, kita kenal dalam alam maya tapi tapi tapi biarlah rahsia. bluerkk..!! hahaa Ssshhhhhh...

Umur aku 2013 cecah 21 tahun dahh wehh. Terasa tua, mwhahaa :D


16 comments:

Krisz Hanna said...

gud bye 2012 welcome 2013...
happy new year tuan belog hehehehe

CikMunBlogger said...

happy new yearr iqa :)

mun pun seronok kenal kenal dengan ieqa .

Hanif Idrus said...

Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

Ira said...

Happy new year.. seronok kenal eiqa. Hehe... Wah da 21 tahun. Muda lg tu..

Mar Haini Abdul Rahim said...

ahaha 21 terasa tua ? akak msuk 25 daaa huwaa unbelieveble ! hehe life must go on. ada apa pada angka ? :P

#sayang eiqa :D *almond nye akak mkn oke ahaha

Chic Na said...

happy new year eyqa. muda lg la 21. huhu..

Mila Ahmad said...

21???okela tu sweet gitu~~~~~

-meeSUPERGIRL- said...

selamat tahun baru ;)

NARUMI ISOZAKI said...

hihi.. akak pun dah lama tinggalkan dunia diari! malas nak tulis. nasib baik ada blog! hihi

Eiqa Almond said...

@Krisz Hanna : bye2x 2012, ehhee

@Cik Mun : hehe terima kasih CikMun. :D

@Haniff : aminn amin amin ya rabbal alaminn. :)

@Kak Ira : eiqa pun seronok dapat kenal Kak ira tauuu. :)

@Cik Mar : ecehh cehhh ;) ada apa pada angka lagi tuuu ;P Syang akak jugakk.! Adusshh.! Kok dimakan sikk. haha

@Chic Na : eheh maybe sebab baru koot.. :P

@Kak Mila : akak x cakap sweet pun eiqa dah tau daa.. :P :P

@MEE : Terima kasih Mee. :)

@Kak Izzati : hehee tp pape pun diary best sikit, private. Blog nie takut org yg kte dok cerita tu dapat kesan pulakk, ekekkee

dya bunga said...

happy new year..blm tua lgi tu..haha

Eiqa Almond said...

hehee tapi tapi tapi terasa tuaa jugakkk, uwaaaa T_T

Riedaffya ibrahim said...

happy new year ieqa

Eiqa Almond said...

Happy new year kakk.!! :D

hainom OKje said...

Belum terlambat lagi kot....Hepy New Year Eiqa!

Eiqa Almond said...

ehehe tak tak..
Happy New Year jugak kakk :D