Tuesday, 1 January 2013

Pencarian Bloglist 2013 || Belog JCB

 
Aku rasa kan kan kan nie first time aku nampak CikMar buat segmen, hehee
Moh lee join segmen yang Kak Mar buat nie, syarat dia tak susah langsung eden kabo ehh. Tapi kenapa ek eiqa nak save image tu tak boleh CikMar.?? Oooo, tak bagi orang ambikk ekkk, hehehee 

Aku nie dah terbiasa panggil KakMar nie "CikMar". Tak tahu kenapa, ekekee Apa-apa pun aku tetap hormat dia sebagai kakak. Seronok dapat kenal dia tauu. Bila ingat CikMar mesti teringat Kak Mimie dan bila teringat Kak Mimie mesti teringat CikMar. Hahhh, jujur nie aku cakap. Sampai aku tweet nama dorangs dekat Twitter masa aku dah lama tak bukak blog. ( Padahal baru seminggu je pun, hahaa ) Ehh..! Aku nie sudah meluahkan isi hati nie, kantoii laah..! Dushh dushh dushh. Memang ada niat di hati pun nak tulis entry pasal mereka berdua nie, so tengah ambik kesempatan laa nie.

Mari mari mari terjah Belog JCB nie KLIK SINI :D
Sebenarnya tak payah tulis entry pasal segmen nie pun tak pe tapi aku nak jugak nak jugak..!!!

TARIKH TUTUP : 9 Januari 2013, 9.00 malam


7 comments:

✿A I N A A✿ said...

hahaha ena ni lg teruk.. xpernah2 buat segmen.. hahahaha

Ira said...

kak ira x penah buat segmen, join segmen sekali je kot. hehe... nk buat entry sendiri pn bercinta.. ni nk buat segmen lg la.. bagus btl mereka yg buat segmen & join segmen.. tahniah2..

izan mama mia said...

gd luck

Eiqa Almond said...

@Ainaa : hahaa kalau buat eiqa pun tak pernah ena, tapi kalau join tu pernah laa :D

@Kak Ira : aah, bagus kan dorang. :D

@Kak Izan : ok kak :)

hainom OKje said...

Selamat bersegmen Eiqa...

Mar Haini Abdul Rahim said...

ait awat wt entry x habaq mai.. hehe anyway tenkiyu veghi much sbb rajen sgt taipkan sumthing tuk akak. hehe terharuu sobsob :P

Eiqa Almond said...

@OKje : baik bos.! hehe

@CikMar : hehehe Saje tak nak bagitahu.. ngeeee. :P