Wednesday, 2 January 2013

Final Exam kini kembali

Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Esok aku dah start exam dah. Paper Essential Business iaitu subjek basic. Basic pun penting jugak tu cuma aku rasa macam tak banyak kena baca, hahaa Tu sebab aku sempat lagi blogwalking. Tapi yang penting aku kena baca format semua letter a.k.a surat. Harap-harap letter of enquiry keluar itu senang sikit, hehee Memandangkan nie last sem aku so subjek pun makin sikit laa, sem nie aku just ada 3 subjek je, yang lagi 1 tu tak de exam sebab dah buat final project so 2 jelaa paper. Subjek science 11 hari bulan nanti. Panjang kan gap dia, mohon jealous pada siapa yang tak pernah dapat gap sepanjang nie, hahaha Molecular Diagnostic mengisahkan tentang DNA, chromosome apa semua tu. Susah.? Entah lah, tapi aku suka bila buat lab. 

( Gambar sem lepas ) Masa nie lab Histo. Potong spleen. Hanyir koot bau dia.

## Korangs doakan aku yee, kan best time tengah exam tu ada makanan dekat sebelah, hahaha Confirm aku bersemangat. Rarrrrwwww..!

23 comments:

Falsya said...

gud luck dik!!..;)

asHa Zain said...

akak last paper 10hb,jeles x?hahaha

Leeza Eelza said...

good luck eiqa:)

Mila Ahmad said...

gud luck dik.

Lyaa Suriany said...

goood lucccck

Ira said...

good luck ye. Jwb pekse betul2.. hehe..

Acik Riotaro said...

wish u gudluck sis..

✿A I N A A✿ said...

All the best! ena suka bab DNA ni... sampai sekarang masih ingat..awww..

Fiza Rahman said...

Good luck.

Rara Nasiha said...

Good luck then :)

Riedaffya ibrahim said...

gud luck ieqa...try the best...

Hanif Idrus said...

Good luck to you..

kyo_9 said...

hmm.. menarik plak baca nama subjek Essential Business nih.. lebih pada official letter ke? xde citer pasal adab berbisnes? cara angkat telefon dsb?

aReLaN said...

selamat tahun baru 2013. gudluck final exam ye. ganbatte

ieda said...

aduhhh gud luck dear !

selamat tahun baru tau .. ;)

ejulz said...

Gud luck.. :)

Nor Salmi said...

Good luck Eiqa!

hainom OKje said...

Lama dah meninggalkan dunia exam exam ni Eiqa..
Semoga berjaya ye!

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck adikku syg !! i know u can do the best :D
cayok2... haishh rinduuunye zmn blaja ^^

-meeSUPERGIRL- said...

main ap tuu hehe

good luck yee :)

zulhilmi tempoyak said...

good luck bos.. hehe

dya bunga said...

good luck !!!!

Eiqa Almond said...

Terima kasih semuaaaa..!!! (^___^)
Terima kasih sebab doakan eiqa..