Saturday, 5 January 2013

Menghitung hari T_T

 
Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Menghitung hari je nie sebab aku bakal menamatkan zaman blogger nie. Maafkan aku sebab lepas nie aku tak dapat nak tinggalkan comment dekat blog korangs dah. Korangs jangan lupa aku pulak ye. Ehem ehemm, testing 1,2,3. Gila kau, aku nak tinggalkan blog nie.?? Meme tidak laa. hahaa Actually, tengah menghitung hari nak kena tendang keluar dari hostel nie hahh. Sebab habis dah sem aku untuk diploma nie. Hari sabtu minggu depan aku akan bertolak pergi Port Dickson, praktikal dekat hospital sana. Hahh, siapa nak sakit meh laa datang hospital PD boleh kita jumpa, ekekekee 

Aku sayang sangat oo nak tinggalkan rumah nie. Banyak pahit manis yang berlaku dalam rumah nie dari 2010 sampai 2013. Cakap je apa korangs nak bergaduh dengan housemate ada je, berlari-lari dalam rumah ada je, main bola dekat balkoni luar sampai bola tu jatuh ke bawah then buat bodoh ada je, tidur ramai-ramai dekat ruang tamu ada je. Tapi tu semua masa tahun 2010-2011. Semenjak kes orang jatuh dekat belakang balkoni dapur aku semua berpecah. Nak tahu kisah tu KLIK SINI.


Sedih lah lepas nie aku tak boleh nak bukak blog selalu. 
## Aci tak kalau aku screen capture blog korangs boleh mengubati rindu nanti, cehwahhh.!! 

16 comments:

Lyaa Suriany said...

slmt berpractical eiqaaa

Norhaizan hakim said...

Good luck eiqaa..

dya bunga said...

haha..ingtkn btl2 nk stop berblog.hahha

ieja amieja said...

dah dekat ngan akk tuh..selamat berpraktical ye..^^

Mar Haini Abdul Rahim said...

TErkejutt akak taw igt siyes nk tglkan blogging ! hehe mmg RINDUU kan dgn sgl kenangan ms blaja lg2 duk uma sewa.. huhu rindu jgk T_T

Oo lps ni jrg la nmpk kelibat eiqa huhuk :(
pe puunn selamat berpraktikal adek maniss :) do the best ^^

Lissa LaLissa said...

Good Luck~ ^^

asHa Zain said...

slmat berpraktikal eiqa.. (:

Lady said...

Bakal jenjarang hupdate lah ni ? xpelahh ingat nak berenti terus..

Mila Ahmad said...

akak igt ko dah nak kawin suspen jela ko ni dik !

nur azian said...

ala baru je nak buat2 meroyan rindu kat awk..kikiki :)
btw sblum tak blogging.join ni dulu..awk di tag :)
wakakaka :)

http://destinicinta.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

aReLaN said...

ala...jauhnya la dari senawang ni nak gi hospital PD tu. huhuhu

Nur Aisyah Lee said...

Good Luck cik eiqa almond landon :p jgan lupe cuci mata belog ecah tau :) skejap pun x pe. ahaks :D

Hanif Idrus said...

Good luck..tapi mana tahu kat sana kemudahan anda...wifi freeeeeee..

ieda said...

oh ye ke eiqa ... aloor rindulah kami2 nie .. x per2 ... nanti kalau ada ipad @ tab ..update aje ;)

dan semalat berpraktikal dik .. utamakan pelajaran dulu... dah berjaya , kami2 tumpang seronok dan khidmat eiqa pula ;)

adza irdawati said...

fuhhhh suspengggnya mula2 td hehe

Mimie Najib said...

so sweet sayang.. tapi tak suweet kalau nak tinggalkan blog!.. :p
biasa la, kalau dah nama pun kenangan, boleh kuar airmata bila di ingat2 balik..

nak prnscren?? letak akk punya yang atas sekali tau.. kata nak mnja2 kan.. :p