Saturday, 12 January 2013

Malam terakhir T_T

Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Malam nie adalah malam terakhir aku tidur dalam bilik nie, bilik aku sejak tahun 2010. Esok pagi aku akan bergerak ke PD untuk praktikal dekat hospital sana. Mohon jangan sesiapa rindukan aku, hahahahaa Apa nie apa nie mood sedih pulak, happy sudah. Alhamdulillah, petang tadi tamat lah semua paper aku untuk final nie. Berdebar-debar jugak nak menjawab nya tadi. Hahh.!! Maaf ye bagi siapa yang sebelum nie nak ke blog aku tak boleh, hehee Sebab aku private kan. 

** Yaaa..!! Ini lah dia condo yang bil air nya mahal. Hahaa 

Tempat nie lah yang menemukan aku dengan budak rumah yang gila-gila. Aku seronok dapat jumpa Atien, Mekti, Mimie, Izni, Nanie, Bibik, Reen. Dan budak-budak Sabah Mia, Fifi, Ila, Ha, Uyah. Disini aku bermula dan disini jugak lah aku akan tamatkan. Banyak kenangan pahit manis yang berlaku dalam rumah nie. Sayang wehh nak tinggalkan rumah nie. Hhmmmmmmm.

2 comments:

Mimie Najib said...

goodluck ye adk akk yng cute sorang ni.. nti rindu akk selalu tau.. cnfirm akk pun camtu.. sob3..

eh, tertouching pula.. hihihihi..

klau akk kat tmpat eiqa pun msti sedih..tak nak pisah..tapi nak buat mcm mna kan..kita ada tugas lain.. :)

* jgn nak ngorat2 cik abang kat sana tau..hahah

*eh, terpanjang akk bebel..ahahaha

Eiqa Almond said...

Uwaaa.!!! Kak Mimieeee.. T_T
Jangan lupa eiqa jugakk tauu..

Ehh, eiqa baru nak ngorat doktor2x hensem dekat sana ;P