Saturday, 12 January 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN


 Blog yang wajib aku usha setiap kali aku blogwalking adalah blog Kak Mar dengan Kak Mimie. So malam nie tetiba aku godek-godek entry Kak Mimie then terjumpa pulak entry yang dia buat segmen. Woww.!! Tapi aku tak perasan pulak segmen pertama dia. Maybe masa aku dah lama tak bukak blog koot. Usha tarikh luput segmen tu nasib aku tak terlepas. hehee Nak jugak merasa segmen Kak Mimie nie sebab dulu insan ini lah yang mengajar aku cara-cara nak join segmen, giveaway bagai nie. ekkeeeke Eiqa sayang Kak Mimie even kita kenal dalam alam maya je pun.


Nama penuh : Nur Atiqah Bt Abdullah
Tarikh Lahir : 31 Ogos 1992

Aduhh..!! Aku rasa nie first time aku tulis nama sebenar aku dalam blog. Sepanjang aku buat blog dari 2011 ini lah first time. hahhaa Dasyat penangan segmen Kak Mimie aku nie. Hahh..! Tak susah mana pun segmen nie hahh. Simple gila gila gila gila. KLIK SINI

TAMAT : 31 Januari 2015 2013

8 comments:

Mimie Najib said...

tQ eiqa sebab join..lupa akk nk invite.. sebab bz kje kan..hehe..

anak merdeka rupanya dia..waaah akk pula yang teruja..hik3..

touching pula baca entry eiqa ni..walaupun pendek penuh mkna.. :)
sunyi la akk nti eiqa dah prktikal..hehehe

pasni dah xde la orang nak usha2 blog akk kan.. :p


http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

Eiqa Almond said...

Akaaaakkk..
Serius, rasa nak nangis pun ada jugak nie, hahaaa
Takut rindu teruk je dekat akak nanti..

Habis laa blog akak tanpa eiqa, cehwahh.!! ahhaaa

Syah said...

Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

wah blog wajib tu ! syg eiqa ketat2 ! hihi terrharuu la.. akak sntiasa nnt kan kehadiran eiqa taw..

merdeka girl soo unique ! :)

Cik Aishah said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
Done follow & singgah...:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Angel Shared said...

Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

bazilah abu hassan said...

Jalan jalan bawak kek dan lilin dari segmen yang sama. Done follow. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

KK said...

as salam...
hey! nice blog..tema blkg tue mcm tema blog saye jea..hihi..
salam perkenalan..:)

dari segmen y same
http://kkpyacrita.blogspot.com/