Tuesday, 19 March 2013

Goyang kaki moh !!

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Hahaa Malu laa Kak Nad usha blog aku tadi. Hari nie tak banyak sample pun, so goyang kaki la jawabnya. Hehehe Dapp ah dapp ah. Terima kasih sangat-sangat dekat Zaty sebab tolong malam tadi selesaikan apa yang patut. Kalau tak mesti dia asyik teringat je apa yang aku cakap, hahaa Thanks kawan.!

"eiqaaaaa, apee niee.!"
"eiqaa, ape ko cakap nie, aku tak nak hilang ko, reply la mesej aku eiqaa"
"Jangan la eiqaa, kita sabar je, tak moh la pikir bukan-bukan"
"this message cannot display sebab aib orang"
"eiqaa apa-apa pun jadi ko ingat ayat aku nie AKU TAK KAN SIA-SIA KAN KO"
"Ingat tau, sabar tau"

Kata-kata nie buat semangat aku naik balik. Dulu ayat tu jugak laa dia cakap dekat aku time aku down sekarang ayat tu jugak laa yang muncul balik. Hidup tanpa dugaan itu bukan hidup tu namanya. Kan.?? Kan.?? Kan.?? Aku pun tak tahu kenapa sensitif semenjak 2 menjak nie. Maybe sebab tu hormone aku tak stabil. Bak kata Kak Badu aku ni stress. Semoga Allah permudahkan segala urusan aku di dunia dan di akhirat. Aminnn.

## Cepatlah bulan 5. Cepat laa cepat laa. Bahaya dibiarkan lama-lama. Merana eden, haahaa


4 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

sep sikit dear.. ena kalau tak habis lagi exam ni, mood dalam moody dan x moody... huaaaaaaaaaa.. sian my fiance selalu kena marah.. hahahaha

Mimie Najib said...

napa ni eiqa muchuk?..ada masalah ke..meh cite kt akk meh.. :)

asHa Zain said...

ada apa bulan 5 eiqa?cer citer ckit!hehe

ieja amieja said...

assalam..
singgah pg..
nape moody..bese r kan ..hidup klu x de dugaan x matang lah kita nnt..
kena sentiasa positifkan diri..:))