Thursday, 7 March 2013

Rindu roomate dengan housemate 2010

  
Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Pejam celik pejam celik tinggal 2 bulan je lagi aku praktikal dekat Hospital Port Dickson nie. Agak-agak Atien dengan Mekti rindu aku tak.? Teringat aku tak.? Aku nak cakap nie aku rindu sangat-sangat dekat dorangs. Lama tak mesej dorang. Aku takut nak tegur dorang dekat Twitter, mesej ke sebab entah laa. Semua bermula sejak kes pindah hostel tu. Kadang-kadang Atien (roomate aku dan satu-satu nya roomate aku tak kan ada yang lain, cehwahhh) bukak blog aku tapi tak tahu laa sekarang tapi mustahil dia tak bukak melainkan dia busy atau lupa,hehee I know her..! Korangs dengar tak nie aku rindu dekat korangs berdua nie. Rindu masa kita 3 orang serumah. Mekti, ko janganlah ingat aku nie lupa kawan pulak. Aku perasan hari tu ko ada tweet dan tweet ko tu menunjukkan aku lah orangnya kan.?? Then, aku geram aku pun tweet laa. Tak lama lepas tu ko delete tweet ko yang tadi tu.

Yee, maybe aku senyap, diam membisu dengan korangs tak bermakna aku lupa korangs. Bila tengok balik gambar-gambar kita 3 orang. Ya Allah..!! Aku rindu dekat kawan aku nie. Lama sangat kita tak gurau-gurau. Aku dekat sini doakan yang terbaik untuk korangs. Lepas nie tak tahu bila lagi kita dapat jumpa. Oh, ya.! Kadang-kadang tu kan aku jealous jugak tengok dorang gurau-gurau dekat Twitter, ekekekee Siapa tak sayang kawan wehhh.

## Atien : Terima kasih sebab banyak sangat tolong aku selama nie. Sayang kau.
## Mekti : Terima kasih atas semuanya. Sayang kau.


7 comments:

Nory Zoulkefle said...

rinduu jugak dgn kawan2 lama..
mane lah dorang sekarang...huhu

Eiqa Almond said...

sama laaa :')

Mimie Najib said...

aloh3..akk pun rindu eiqa juga..eh, boleh ke tulis kat sini camtu? haha :P

*eiqa, maksud akk simpan kat tabung nuff eiqa tu, akk click iklan yang kuar time tu..cam tadi akk click 1 iklan, so akk selalu akk tinggal note, dah simpan singgit kat tabung nuff.. :)
pham kn?

Syazana Zainn said...

awok combong dgn itewww..hahaha


:D


kawan baik2 namau gado2 k. muahmuahhaha :3

Syazana Zainn said...

awok combong dgn itewww..hahaha


:D


kawan baik2 namau gado2 k. muahmuahhaha :3

Ira said...

rindu eiqa jgk.. hehe.
rindu jgk pd ex-roomate & ex-housemate.
wp skg ni masing2 da ada housemate & roomate masing2 tp kenangan ms duduk asrama dlu mmg xdpt dilupakan. :)

Nurzakiah Hanum said...

sama la