Sunday, 5 May 2013

Goodbye Port Dickson, Hye Pahang !!!

 Assalamualaikum korang korang dan korangs.

Alhamdulillah, tamat sudah praktikal aku selama 4 bulan dekat Hospital Port Dickson, Negeri Sembilan. Sekarang aku boleh la aktif ber blogging balik. Hehehe Sebab dah ada dekat Pahang dah. Nak diikutkan pagi jumaat ( hari terakhir ), awal-awal pagi lagi aku dengan Zaty dah menangis bila terkenangkan hari tu hari yang terakhir, dekat kantin pulak tu. Lantak laa orang lain pandang tak berkelip ke kan. Ada Kak Ton kisah.?? Tapi kteorang "kuat" sempat lagi menangis sambil gelak-gelak.


** Kenangan kenangan kenangan


Hahh, nak tahu motif aku snap tisu nie.? Hahha Masa dah angkut barang ke bawah then nak gerak balik, aku salam, "laga-laga" pipi dengan Wanie, Zaty, Aida. Sedihh oo tinggalkan kawan-kawan. Tang muka Zaty yang aku tak tahan tu. Banyak dah dia tolong aku, banyak sangat wehh. Menangis teruk jugak la aku, hahaa Sedar tak sedar bila teringat balik, aku ada melompat sikit sebab nak tahan airmata keluar lagi banyak. Sebak gila la sampai dalam kereta dari rumah tu sampai ke tol PD baru aku stop. Ada laa dalam setengah jam aku menangis dalam kereta. Muehehhee That's why laa adik-adik aku, kawan-kawan dengan Mr.London gelar aku "ratu airmata". Ekekekee



4 comments:

potia casadelarossa said...

perpisahan sesuatu yg menyakitkan

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

dunia ni kecil je, satu hari nanti mana tahu dapat kerja di tempat yang sama.. hehehehe...

Eiqa Almond said...

@POtia : betul !! Setuju sangat2x. :)

@Ena : kannnnn.?? hehehe aminnnnn aminn aminnn.. :D

Mimie Najib said...

perkara paling tak best bila bertemu dgn perpisahan.. kalau akk pun ngis.. ingt lagi masa hbis form5.. smpai bengkak mata..over je kan.. ;P