Tuesday, 14 May 2013

Selamat Pengantin Baru kawan !!! (^__^)

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Jumaat lepas sampai hari ahad aku pergi ampang dekat Taman Cahaya. Nak tahu kenapa.?? Jeng jeng jeng. Sahabat dunia akhirat aku dah khawin. Ingat tak entry yang aku tulis aku jadi pengapit tu.?? Naahhhh, hari ahad lepas aku jadi pengapit sudah, ahahaa Malam tu aku pulak yang berdebor-debor. ekekee Mengada kann.



Kalau korangs nak tahu, Sha nikah masa hari jadi dia. 11 mei, sweet kann. So kepada Safwan tu jagalah Sha aku dengan baik, didik lah isteri kau dengan betul, bagi dia kasih sayang bagi dia cahaya mata. Eh ehhh ehh. Masa Safwan lafaz akad nikah tu mata aku dah merah dah sebab rasa happy kawan baik aku dah jadi isteri orang. Sha dengar sini, ko tak boleh datang rumah aku sesuka hati dah tauu, even kau ada masalah ke apa ke kalau boleh datang dengan izin suami. Dulu boleh laa kau buat sesuka hati but now.!! CAN'T. 



18 comments:

Lady said...

dah kawin. best pulak tengok gambar. haish!

Eiqa Almond said...

Hhahhaha
Sabar Jie sabar !!

eiyda yunus said...

nak kawinn !! hahahaa.

Eiqa Almond said...

eiyda : tak bolehhh, eiyda x boleh langkah bendul, ahaha

vanillasnow said...

Tahniah untuk kawan akak =)
tumpang gembira~
semoga Bahagia dunia akhirat :D

Eiqa Almond said...

@vanilla : nanti kte sampaikan dekat dia ye :) aminnnnnn. :)

S.K.A said...

tahniah la da kawen :) owhh kwn rpat ke he3..tuan blog ni ble lg???

Ummi Iman said...

tahniah buat Sha. Semoga dirahmati Allah dan berbahagia selalu.

Eiqa Almond said...

@SKA : aah, dari form1 lagi. Haaaipp. Jangann, ahhaa Belum sampai seru nye lagi. Tak balas jasa ibu ayah lagi nie :)

@Ummi Iman : Teerima kasih kak atas doa tu, :)

boni kacak said...

selamat pengantin baru kepada mereka. semoga berbahagia hinggalah ke syurga..amin..

ieda immi said...

ehem2 .. eiqa bile layiee ekekek

eh eh kenapa lah kerusi pengantin tuu beso dan jauh sgt .. siannn ;)

Mila Ahmad said...

tak lama lagi turn eyka pulak kuikuikuikui....

Eiqa Almond said...

@Boni Kacak : aminnnnn :)

@Kak Ieda : haiipp, kakk. Eiqa lambat lagi kak, ahhaa Tulaa pasai kak, eiqa pun trkejut gak tengok kerusi dia, besoo nauu..

@Kak Mila : harap2x masin mulut akak, ehh ehh ehh, ahahaa

Mimi Azirah said...

selamat pengantin baru utk kwn eigqa....akak pun lama tak singgah sini...rndu kat eiqa...huhuhu

adzairdawati makdara said...

sama cantik sama padan.. selamat pengantin baruuuuu

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wooottt!! tahniah to her.. wahh cantiknyaa si pengantin perempuan, pelamin dorang pun cantik.. nak kahwin jugaaa.. huaaaaaaa

Mar Haini Abdul Rahim said...

besnye nikah time besday !!! triple happy :D psstt yg pengapit tu dh kena badi, kamingsuuun jgn lupe jemput yeeeeee ;P

*awat chat kat tepi xkeluaqq huhu br nak taip banyak2

Sound System said...

Semoga bahagia sampai ke syurga.