Saturday, 22 June 2013

Kenapa dengan awak ?? Kenapa ??

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Adikk, kenapa awak tweet-tweet gitu dengan dia. Kenapa.? Kenapa.? Apa yang dah jadi.? Akak nak tanya tapi akak rasa macam tak kena dengan masa. Takut awak pulak yang angin dengan akak, hehee Scary you know orang yang ada problem "gitu". Sebab tu akak just hantar emo muka senyum je dekat inbox Facebook. Berharap laa awak paham tujuan akak dan menceritakan jalan cerita "tersebut". Skema pulak ayat aku nie kann. Adikk, tahu tak akak rasa macam nak nangis, tapi jujur sedih gileee tengok tweet-tweet korangs berdua tu. Tapi kecewa jugak dia cakap yang pasal kawan akak tu. I know you dear.!! Awak tak macam tu, yeahhh awak tak macam tu. Habis stalk daa profile korangs, ehhee Sorry.! Nak tahu punya cerita kan. So kalau rasa nak cerita nak berkongsi dengan akak, akak sentiasa buka telinga nie dengar luahan hati awak. Even awak pernah jumpa dia TAPI awak langsung tak pernah jumpa akak, kenal pun dekat Twitter je tapi jangan risau laa budakk, aku sentiasa ada untuk kau meluah. Cehwahhh.!! Hehhee


2 comments:

Ira said...

semoga adik tu baca blog ni..
hehe..

man said...

akak dah msj dia ke..hehe.sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com