Sunday, 5 May 2013

Totally Spies, wachaaaaa !!!

 Assalamualaikum korang korang dan korans..

Korang pernah kan jadi budak kecik kalau tak pernah tuu, aku rasa ada something wrong laa tu. Ngeh ngeh ngeh. Mesti korangs pun layan kartun jugak kan masa kecik, nipu lee kalau tak layan. So, tahu tak cerita "Totally Spies".?? Aku punya laa fanatik sangat dengan cerita nie setiap hari sabtu ke ahad, pukul 10.30/11 pagi aku dah terpacak dekat depan tv. Mohon tv3 keluarkan balik cerita nie boleh tak. 

** Muka excited je dorang bila dapat masuk dalam blog aku, ehhhhh.

** See ! Aku tak tipu kan.??


11 comments:

AiSyA LiEzA said...

yesss... saya un suka tgk cite nih...mengamit kenangan betul la... huk8 :) best jee dorang punya pakaian utk jadi spy.. perghhh

Lady said...

hahaha tu laa kalu xsalah sam ade sorang kot, lupe daaa

Riedaffya ibrahim said...

best citer dia ieqa?

Ira said...

suka gak tgk citer ni.. hehe..

adzairdawati makdara said...

anak anak mak dara pun suka nengok katun ni hehe

kyo_9 said...

cuba senaraikan 5 sebab nape dia best?

Cik Kay Jue said...

ckj pun minatn layan juga cerita ni.. kalau x silap ckj cerita ni ada kat disney channel.. tapi xtau la sekarang ada ke tak.. al maklum la da lama x tgk tv.. :P

bakal jenazah said...

baru pagi tadi saya tengok cerita ni. dulu,sekarang,saya still layan cerita ni. cuma,sekarang jarang dah.

nur said...

hee...sama r kita....heee...blog walking here..singgah r blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau wat yg tersyg....

Eiqa Almond said...

@Aisya : kan kan kann, hehhee best kan :D

@Jie : aah, yg warna hijau tuu, eiqa suka macam tuu.

@Riedaffya : best jugakk :)

@Kak Ira : woww! Akak pun layan, kihkihhh

Eiqa Almond said...

@mak dara : boleh geng dgn eiqa niee, hehe

@kyo_9 : sebab dia best, kelakar, smart, yg rmbut pnjang tu cantik dan sesuai dgn budak pompuan.

@Ckj : hehee best kann kann :D

@Bakal Jenazah : laaa, ade lg ek cte diaa!! Alaaaa..

@nur : sepp sikit !! Kte geng, ehhee