Wednesday, 10 July 2013

Aaarrrghhhh.!! Sakit sakit sakit..



Tu pisau then korang bayangkan dekat mulut korang.
Bayangkan korang tarik pisau tu ke kiri ke kanan ke kiri ke kanan.
Peergghh.! Nikmatnya luka-luka yang dalam tu.
Lepas tu tarik lagi ! Tarik lagi ! TAAARRIIKKKKK !
Tak puas, hahh seret laju-laju dekat bibir korang tu.
Hahahaa Ngilu tak ngilu tak.
Ya Allah, ngilunya aku bila tengok gambar nie.
Sebab aku tahu ada orang yang tak tahu rasa ngilu tu macam mana.


Jangan marah naaa. hehehee *laaariiii*


18 comments:

Mizz Aiza said...

ngerinya akak tengok picture tu..

Eiqa Almond said...

Hahhaa tahu x pe kakk ;D

S.K.A said...

ha3..karingeri..jom layan :D..lepas berdarah 2..letak mula cuka dn garam..fuh, lg lazat..heeeeeeeeee

Cik Balqis said...

fiewww fieww..traseee bile bace setiap patah ayat2 ituhh..adoii sakitt!

azstory311 said...

Cukup fobia tgk org pegang pisau lipat, pisau nipis mcmtu.. Errrghh bila tbayang pisau tu menghiris.. Letak 18SG utk post neh..

Eiqa Almond said...

@S.K.A : hahaa perghhh.! nimatt , ahaha Adooii, sakitt nyeee..

@Balqis : yeaaahhh.!! ;D

@Azstory : sama laa, x suke oo pisau lipatt. hahaa Tak pee sje nk bg korangs semua rasa jugakk sakitnyee, :P

Rusydi Hikmawan said...

lebih sakit karena cinta, berbanding picture tu

Nurzakiah Hanum said...

lari jauh2

man said...

nanti mulut jd mcm mana lah..hehehhe

Leeza Eelza said...

ngilu!

Suara Hati said...

sakit giler tu! huhu

Mila Ahmad said...

Seram akak bila bayangkan dik oii...

Syazana Zainn said...

ish.. nape bubuh gambaq gini -_-


eiqa try buat, nnt cerita boleh? hihi


p/s: Selamat berpuasa :)

Acik Riotaro said...

adehhh..cm real plak rsenyer...
adehhhhh

Eiqa Almond said...

@Rusydi : erkk, pulakkk da..

@Kak Hanum : meh sini eiqa kejar..

@Man : kannn, ahha macam jennifer lopezzzz..

Eiqa Almond said...

@Leeza: yeahhh.!! XD

@Suara Hati : tahu tak pee, ahha

@Kak Mila : alaaa, kak. Mana adee, bestt ooooo.. hahaa

Eiqa Almond said...

@Kak Syazana : erkk, jom laa eiqa nk buat dengan akak laa baru bestt. ehehhe

@Acik : hahhaa yess.! Acik kena jugakk ;D

Sya Mimie said...

adoyai eiqa..nak kena sekeh ni..boleh pula dia bubuh gmbar camtu..kalau xde gmbar, buh gmbar akk yang cun..kan sedap mata memandang.. :p
ngilu betul tgk gmbar tu..