Tuesday, 23 July 2013

Ini sangat kelakar !!


Hari nie banyak benda yang aku rasa kelakar jadi kat rumah, hahaa
First, aku nak isi air masak dalam tangki dia tu,
tetiba gagang telefon rumah termasuk dalam tu.
Tengok la position telefon rumah aku tu, mana tak masuk dalam tangki air tu, hahaa
Takut ibu marah cepat mepat aku ambik gagang tu, keluarkan air dalam tu.
Second, gila aku dah menguasai akal dan minda, ambik lipstick ibu calit dekat mulut.
Nahhh !! Ini la hasilnya, hahahaaa
Siapa suruh tidur petang tadi kan dah kena, ekekeeke
Habis semua la adik aku kena "kishh", lepas tu dorang "reply" balik dekat aku. Ceeeitt !
Third, masa tengah berbuka tadi, adooii. Dengar nie dengar nie.
Adik 5 tahun : Kalau makan banyak kuat eh ibu ?
Adik 6 tahun : Tak la, kenyang.
Hahaa Memang ketawa gila laa kiteorang 1 family. Adoooiii. Jawapan yang haaisshh.

11 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

kan dah dapat kisss dari kakak sendiri... hahaha

lawak la korang ni.. XD

S.K.A said...

he3 hepy family =) hahaha..rakusnya kiss tu O.o"

Lemon Chic said...

you have a great blog ^ ^
you want to follow each other?
follow me and let me know with a comment
and follow you too :))


kisses
http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

Normi Nieza said...

hepi famili..:)

Mizz Aiza said...

hihi.. seronoknya dapat keluarga yang happy macam ni.. :D

Ira said...

hehe.. apa keje ko ni eiqa.. hehe
sib baik ibu dia xnmpk..
Lawak la adk2 eiqa.. :)

Amanina Mads said...

mesti riuh satu rumah kan.. haha
wahh habis pipi kena kiss

Sya Mimie said...

adoiyai..funny betul..
untung laaaaaa adik2 dapat kisssshh..haha

Cik Kay Jue said...

adeh.. hahaha.. nakal juga ea awak ni..mengusik adek2.. hahaha..

NARUMI ISOZAKI said...

hamboiii! nakalnya kakak diaaaa! cubit kang. hahahaha

azstory311 said...

boleh guna lagi ke ganggang tu? kang bercakap ada bunyi bubble..

serius keluarga yg sgt happening..^__^