Sunday, 21 July 2013

Kekejaman budak Almond !!!


Hiiyaaaa !! Terima la penangan aku untuk kau Mr.Bear..
Kau tu lama sangat tak mandi, masa aku kemas bilik pun habuk banyak jatuh atas kau..
So aku selaku tuan yang baik hati lagi mulia, aku mandikan lah kau..
Nampak tak dekat situ kebaikkan aku, heheehe
Malam nie boleh aku tidur dengan kau. Yuhuuuu !!


 Nanti ada masa free aku blogwalking dekat blog korang eh. Maaf. Datin Seri busy :P

16 comments:

Murni Amir said...

comel bebear dye :) hehehe . .

mazni said...

rajinnya mandikan bear. bear sye kecik je tpi dah bertahun-tahun tk mandikan dia. hahahaha -_-

mirza syazwina said...

tidur dengan bear,comelnya:)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

alolololo.. cian dia kena mandi!!!! hehehehe

combi said...

erk..bleh basuh camtu ke?huhuhu

Normi Nieza said...

cian dia..:)

Cik S :) said...

hehe. senang je nak mandikan bear dia :)

S.K.A said...

mak aih..xrosak pulak bear 2 eh cuci kai mesin basuh..

Mila Ahmad said...

Bagi dia mandi sikit huhu...

Mar Haini Abdul Rahim said...

bear terlebih obesiti. xmuat :P

NARUMI ISOZAKI said...

Mohon Encik Bear exercise & workout lebih! :p

man said...

kesiannya..hehe

Arol Mubin said...

Besarnya bear dia! Kesian bear tue kena mandi dalam mesin basuh. Sobs sobs! :'( Hehehe! :D

Amanina Mads said...

sama la kita.. hehe
suka basuh guna mesin

Sya Mimie said...

huyoooo..mandikan kekasih hati..
untung laaaaa..haha :p

azstory311 said...

tu mesin basuh ke? maknanya bear ni besaq la kan? mohon berhati2 bimbang dia xbls dendam..