Wednesday, 3 July 2013

Semoga awak sihat sejahtera

Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Aku ada kenal sorang budak laki nie dekat Twitter, hmm 19 tahun rasanya umur dia. Semalam dia operation dekat Hospital Kuala Lumpur, ada masalah urat dekat mata dia.

Aku tak berapa nak tahu kisah hidup dia tapi dia baik dengan aku. Aku rasa dia sorang je budak laki bawah aku yang panggil aku dengan gelaran "kakak", actually adik-adik aku je yang panggil gitu yang lain panggil akak, kak eiqa.

 Hujung tahun lepas tak silap aku kteorang kenal. Syafizi, akak doakan awak selamat dan operation tu berjalan dengan lancar. Nak lawat awak tapi akak tak de turun KL pulakk. Aku dengan Syafizi nie tak pernah jumpa tau just kenal dekat Twitter, Facebook je. Jaga diri awak molek-molek dik.


## Get well soon :)



6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

amin

siti ZAHARA said...

semoga sihat hendaknya..=)

Mizz Aiza said...

semoga shafizi cepat sembuh..

arnissa said...

Amin....

get well soon ... :D

S.K.A said...

sy ada 1habit..suka sgt pggil kakak kt mana2 prmpuan yg nmpak mtang..even xthu umor dia bape..he3 nk pggil kakak jgak boleh x?? smoga bro 2 cepat smbuh dn sihat balik..gerun plak bila thu mata nk kena operate..

AiSyA LiEzA said...

sy dulu un ada masalah mata gax..doc nak buat operate kecil kat mata.. ahhaha.. next appointmnt mmg xdtg lgsung sbb xnak kena operate.. wkakkaka... >.< alhamdlillah mata dah ok skrg walaupun x operate.. ahhah..nsb baik xdtg appointmnr dulu..xD

P/S : nak pnggil akk jugak la? *ngada :p